KıbrısManşet

Armağan Candan: Faturanın güneyde çalışan Kıbrıslı Türklere kesilmesi kabul edilemez

Paylaşımında güneyde çalışan işçilerle ilgili alınan kararı eleştiren Candan, faturanın güneyde çalışan Kıbrıslı Türklere kesilemeyeceğini vurguladı

GIYNIK SOSYAL MEDYA

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Armağan Candan sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaptı. Paylaşımında güneyde çalışan işçilerle ilgili alınan kararı eleştiren Candan, faturanın güneyde çalışan Kıbrıslı Türklere kesilemeyeceğini vurguladı.

Candan’ın paylaşımının tamamı ise şu şekilde:

“BU İŞİN FATURASI GÜNEYDE ÇALIŞANLARA KESİLEMEZ
Güneyde yaklaşık 2bin Kıbrıslı Türk çalışan var. Son 6 ayda güneyde çalışanlarda sadece 2 pozitif vaka görülmüş. Bu rakam hergün hava ya da deniz yoluyla ülkemize gelen pozitif vaka sayılarıyla kıyaslanamaz bile. Güneyde çalışanlar sık sık test yaptırıyor. Son 10 günde 2 kez test yaptırmışlar. Dün alınan ani bir kararla işlerine gitmeleri engellenmiş durumda. Bugün bir yandan Sağlık Bakanlığı ile görüşmeye çalışırken, bir yandan da tepkilerini haklı olarak yağmur altında sokakta gösteriyorlar. Hükümet gecikmeksizin bu mağduriyetin önüne nasıl geçilebileceğini masaya yatırmak zorundadır. Faturanın güneyde çalışan Kıbrıslı Türklere kesilmesi kabul edilemez…”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu