KıbrısManşet

Artan vakalar üzerine harekete geçtiler

Karantinasız Girişlere Hayır Grubu ve Sosyal Adalet Hareketi son zamanlarda salgının ülkede geldiği nokta ile ilgili alınması gereken önlem ve çözüm önerilerimizi iletmek amacıyla görüşme trafiği başlatıyor.

Hareketin önde gelen isimlerinden Saffet  Aşıksoy bu çerçevede siyasilerden randevu  talep edildiğini açıkladı.

Karantinasız Girişlere Hayır Grubu ve Sosyal Adalet Hareketi adına Saffet Aşıksoy tarafından sosyal medyadan yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

Karantinasız Girişlere Hayır Grubu ve Sosyal Adalet Hareketi olarak, son zamanlarda salgının ülkede geldiği nokta ile ilgili alınması gereken önlem ve çözüm önerilerimizi iletmek için, Cumhurbaşkanı, Başbakan, Başbakan Yardımcısı, Sağlık Bakanı, Eğitim Bakanı ve meclisteki muhalefette olan tüm parti başkanlarından randevu istedik.
Sn. Akıncı, Sn. Özyiğit ve Sn. Ataoğlu randevu verdi. Sn. Erhürman ve Sn. Arıklı randevu vereceklerini söyledi ama henüz gün ve saati bildirmedi. Sn. Çavuşoğlu dün ajandasına bakıp, ilerideki günler için randevu ayarlayıp dönecekti, henüz dönmedi. Sn. Pilli ve Sn. Tatar’dan hiç ses çıkmadı. Sn. Özersay’dan cevap bekliyoruz. Kamuoyuna bildiririz‼

Diğer Haberler

Başa dön tuşu