KıbrısManşetSiyaset

Artık yalan konuşmaktan vazgeçin

Her gün bir başka yalanla karşımıza çıkmaktan  vazgeçin.. İnsanlar bu ülkenin yöneticilerine sayenizde itibar etmiyor

İçinde bu kadar çelişki barındıran, onca yalanı  dolanı hiç çekinmeden söyleyen bir yönetim anlayışından başka ne beklenebilir? “Benzin sıkıntısı aşıldı”

“Akaryakıt fiyatlarında değişiklik olmayacak” açıklamalarından sonra üstelik dünyada benzin fiyatları düşerken olmayan benzine zam yaptılar. Haliyle iğneden ipliğe her şey yine zamlandı.. El insaf!

Bir kere olsun halkın menfaati için çaba gösterin halk odaklı düşünün diyeceğim ama kim neyi anlayacak..

Hade onu da bir tarafa bıraktım, bari insanların gözünün içine baka baka yalan söylemekten hayal pazarlamaktan vazgeçin, üst akıl diye konumlandırdıklarınızın ağzı ile vaat vermekten de geri durun, insanlara yapabileceklerinizi anlatın. Somut projeler koyun önlerine, icraatlarını elle tutulan gözle görülen olsun, olumlu dokunuşlar yapın hayatlarında hissedebilecekleri.

Her gün bir başka yalanla karşımıza çıkmaktan  vazgeçin.. İnsanlar bu ülkenin yöneticilerine sayenizde itibar etmiyor.

Hoş bu yöneticilere sözde muhalefet yapanlara da güvenmiyor. Ve fakat maalesef bunu sorgulayan yok. İşin ilginç ve trajik  yanı şu ki; bugün iktidar koltuklarında oturanlar nasıl ki ülkeyi yönettiklerini ve bunu en iyi şekilde yaptıklarını düşünüyorlarsa , muhalefet koltuğunda oturanlar da onlara en iyi muhalefeti yaptıklarını düşünüyorlar.

Sonuç olarak al birini vur ötekini noktasına getirdiler ülkedeki mevcut siyaseti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu