Diğer SporlarKıbrısManşetSpor

Artistik cimnastikte şampiyonlar belirlendi

KKTC Milli Bakanlığı ile Cimnastik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Şampiyon Melekler Okul Sporları sezonunda Ortaokullararası (Yıldızlar) ve Liselerarası (Gençler) Artistik Cimnasik Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

OKULLAR ARTİSTİK CİMNASTİKTE YARIŞTI:
KKTC Milli Bakanlığı ile Cimnastik Federasyonu işbirliğinde düzenlenen Şampiyon Melekler Okul Sporları sezonunda Ortaokullararası (Yıldızlar) ve Liselerarası (Gençler) Artistik Cimnasik Birinciliği müsabakaları tamamlandı. Cimnastik Federasyonu Dr. Fazıl Küçük Salonu’nda yer alan müsabakalarda bireysel klasmanda ve takımsal klasmanda dereceye girenler belli oldu.

ORTAOKULLARDA RUSO ÇİFTE ŞAMPİYON:
Ortaokullararası artistik cimnastik müsabakalarında geçtiğimiz yıl yapılan müsabakalarda olduğu gibi bu yıl da Şehit Hüseyin Ruso Ortaokulu kızlarda ve erkeklerde birinciliği kazandı. Kızlarda ikinciliği Yakın Doğu Koleji, üçüncülüğü Atleks Sanverler Ortaokulu elde etti. Bireysel klasmanda kızlarda Nehir Demirtaş, erkeklerde Kaan Öztürk birinci oldu.

LİSELERDE ŞAMPİYON 20 TFL VE YDK:
Liseler artistik cimnastik müsabakalarında takımsal klasmanda kızlarda şampiyonluğu 20 Temmuz Fen Lisesi, erkeklerde ise Yakın Doğu Koleji elde etti. Bireysel klasmanda ise kızlarda Irmak Demirtaş, erkeklerde de Kıvanç Buba birinci oldu.

Ortaokul Kızlar Bireysel Dereceler:
1.Nehir Demirtaş ŞHRO 26,28
2.Tara Buba YDK 21,70
3.Kiana Rezaei CO 19,13

Ortaokul Erkekler Bireysel Dereceler:
1.Kaan Öztürk YDK 28,16
2.Mehmet Karsu ŞHRO 21,43
3.Poyraz Kartopu ŞHRO 20,98

Lise Kızlar Bireysel Dereceler:
1.Irmak Demirtaş 20 TFL 29,81
2.Işıl Kıran TAC 18,53
3.Sude Esmeri DFKEML 15,91

Lise Erkekler Bireysel Dereceler:
1.Kıvanç Buba YDK 25,33
2.Talha Buğra Deniz NKl 15,30
3.Sami Karasalih YDK 8.00

Diğer Haberler

Başa dön tuşu