GenelKıbrısManşetSpor

Artistik şov

1.Vural Türkmen Anı Şampiyonası büyük bir coşku içinde gerçekleşti. Artistik (Aletli) Cimnastik formatında ilk kez düzenlenen yarışta Talha Küçük, Kaan Öztürk ve Kıvanç Buba kategorilerinde birinci oldular

VURAL TÜRKMEN ANISINA İLK KEZ ARTİSTİK YARIŞTILAR

KKTC Cimnastik Federasyonu, federasyonun eski başkanlarından merhum Vural Türkmen anısına 1. Vural Türkmen Anı Şampiyonasını organize etti. Şampiyonayı, federasyonun yetiştirdiği hakemler yönettiler. Dr. Fazıl Küçük Cimnastik Salonu’nda gerçekleştirilen ve küçükler – yıldızlar kategorilerinde düzenlenen şampiyona “Artistik (Aletli) Cimnastik” formatında yapıldı. Bu formatta ilk kez düzenlenen yarış, büyük çekişme içerisinde geçti.

ZORLU HAREKETLERİ BÜYÜK BİR USTALIKLA YAPTIKLAR

Küçük cimnastikçilerin zorlu hareketleri büyük bir ustalıkla yaptıkları şampiyonada dereceye girenlere ödülleri, Spor Dairesi Müdürü Fuat Tek, Cumhurbaşkanlığı Spor Komitesi üyesi ve GIYNIK Spor yorumcusu Doç. Dr. Nazım Burgul, Cimnastik Federasyonu Başkanı Hasan Sapsızoğlu ve Vural Türkmen’in ailesi tarafından verildi. Yarışma sonunda “En çok gelişim gösteren çocuk” ödülü ise merhum spor adamı Güner Burgul anısına takdim eidldi. “En çok gelişim gösteren çocuk” ödülünü Kaan Öztürk aldı.

Yarışmada kategorilere dereceye girenler şöyle:

Küçükler B
1. Talha Küçük 101.25
2. Armin Sekizler 87.65
3. Aras Çolak 86.80

Küçükler A
1. Kaan Öztürk 113.00
2. Mehmet Karsu 103.45
3. Eren Alış 88.45

Yıldızlar
1. Kıvanç Buba 36.20
2. Poyraz Kartopu 34.50
3. Yusuf Küçük 31.10

 

 

Fotoğraflar: Necati KÜLAHLILAR

Diğer Haberler

Başa dön tuşu