EğitimKıbrısManşetToplum

ARUCAD İngilizce Hazırlık Okulu ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’ Müzikalini Sahneledi

Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri öğretim görevlileri ile birlikte, Joe DiPetro’nun dünyaca ünlü ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’ isimli müzikalini sahnelediler

 

 Arkın Yaratıcı Sanatlar ve Tasarım Üniversitesi (ARUCAD) İngilizce Hazırlık Okulu öğrencileri öğretim görevlileri ile birlikte, Joe DiPetro’nun dünyaca ünlü ‘I Love You, You’re Perfect, Now Change’ isimli müzikalini sahnelediler.

Dünyaca ünlü oyun yazarı Joe DiPietro’nun aynı isimli kitabından uyarlanan ve Jimmy Roberts’in bestelediği, komedi türündeki müzikal, ARUCAD İngilizce Hazırlık Okulu öğretim görevlileri Daniel Hizar ve İnanç Uçaröz yönetmenliğinde sergilendi. ARUCAD Hazırlık Okulu öğrencileri Enes Çelik, Eva Railean, Hasan Gündeşli, Meryem Arslan, Semih Arda Örtün, Süeda Can ve Tuğana Nefize Bilgin’in oyuncuları arasında yer aldığı eserin müziklerini Behiç Anibal yaptı.

Dekorlarını ARUCAD Grafiti Kulübünün hazırladığı, müziklerini Müzik Kulübünün asiste ettiği müzikal izleyicilerin beğenisini topladı. Üniversitenin Kurucusu Erbil Arkın ve Rektörü Prof. Dr. Asım Vehbi’nin, eserin sahnelenmesinde emeği geçenlere sertifika vermesi ile program son buldu.

Canlı olarak yayınlanan müzikali yeniden izlemek isteyenler, ARUCAD’ın Facebook sayfası ve YouTube kanalından ulaşabilirler.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu