KıbrısManşetSiyaset

Aşıksoy: “Tehditler karşısında susmayacağım”

KIBTEK Müdürü tarafından görev yerinin değiştirildiğini ve tehditlere maruz kaldığını belirten Aşıksoy, sessiz kalmayacağını ve hakkını mahkemede arayacağını duyurdu

KIBTEK Müdürü tarafından görev yerinin değiştirildiğini ve tehditlere maruz kaldığını belirten Saffet Aşıksoy, sessiz kalmayacağını ve hakkını mahkemede arayacağını vurguladı.

Sosyal Adalet Hareketi Başkanı ve KIB-TEK AR-GE Şubesi Sorumlusu Saffet Aşıksoy, daha önce, UBP-HP’nin atadığı yönetim tarafından, sosyal medyada hükümetin yanlışlarını yazmaktan vazgeçmezse, görev yerini değişmekle (sürülmekle) tehdit edildiğini söyleyerek, “Avukatım vasıtasıyla itirazım sonucunda ve seçim yasaklarının da girmesiyle sürgün kararı iptal edilmişti. Seçimin bitmesi ile, hükümetin bile olmadığı bir dönemde, daha önce hakkında değişik konularda dava açılan ve halen davası sürerken tekrar göreve atanan KIBTEK Müdürü tarafından görev yerim değiştirildi” dedi.

KIBTEK Müdürü tarafından tehdit edildiğini anlatan Aşıksoy, “Sözlü itirazı ve hakkımı mahkemede arayacağımı belirtmem karşısında da, ‘çok sesini çıkartma, bu işin İskele’si de var’ diyerek Müdür tarafından tekrar tehdit edildim” ifadelerini kullandı.

Bu zihniyetin amacının herkesi tek tek susturmak olduğunu dile getiren Aşıksoy, “Birlik olursak, bu zihniyeti yenebiliriz, aksi takdirde tek tek bizleri sindirmeyi deneyecekler” dedi.

Mobing karşısında sessiz kalmayacağını ve hakkını mahkemede arayacağını ifade eden Aşıksoy, bedeli ne olursa olsun, bu toplum için, toplumun onuru için mücadele etmeye devam edeceğini söyledi.

Aşıksoy, önümüzdeki günlerde daha da detaylı açıklama yapacağını bildirdi.

Aşıksoy’un sosyal medya paylaşımı ise şöyle:

“KAMUOYUNA BİLDİRİRİM

Daha önce, UBP-HP’nin atadığı yönetim tarafından, sosyal medyada hükümetin yanlışlarını yazmaktan vazgeçmezsem, görev yerimi değişmekle (sürülmekle) tehdit edilmiştim. Avukatım vasıtasıyla itirazım sonucunda ve seçim yasaklarının da girmesiyle sürgün kararı iptal edilmişti. Seçimin bitmesi ile, hükümetin bile olmadığı bir dönemde, daha önce hakkında değişik konularda dava açılan ve halen davası sürerken tekrar göreve atanan KIBTEK Müdürü tarafından görev yerim değiştirildi. Sözlü itirazım ve hakkımı mahkemede arayacağımı belirtmem karşısında da çok sesini çıkartma, bu işin İskele’si de var diyerek Müdür tarafından tekrar tehdit edildim.

Bu zihniyetin amacı hepimizi tek tek susturmak. Birlik olursak, bu zihniyeti yenebiliriz, aksi takdirde tek tek bizleri sindirmeyi deneyecekler.

Öncelikle belirtmek isterim ki, bu mobing karşısında sessiz kalmayacağım. Hakkımı mahkemede arayacağım. Ayrıca, bedeli ne olursa olsun, bu toplum için, onurumuz için mücadele etmeye devam edeceğim.

Önümüzdeki günlerde daha da detaylı açıklama yapacağım.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu