ManşetTürkiye

Aşkının hatırası bankı çaldı, Odunpazarı Belediyesi bankı geri istedi

Eskişehir'de Muhammet isimli bir kişi sokaktan alıp evine götürdüğü bankı, "Beraber oturduk diye bank çaldım. Ben mi sevmedim?" yazısıyla paylaştı. Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda "Bankımızı geri getirir misiniz lütfen. Her aşk acısı çeken bankımızı çalarsa yandık" denilirken, video kısa sürede 4 milyon kez izlendi.

Eskişehir’de Muhammet isimli bir kişi sokaktan alıp evine götürdüğü bankı, “Beraber oturduk diye bank çaldım. Ben mi sevmedim?” yazısıyla paylaştı. Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda “Bankımızı geri getirir misiniz lütfen. Her aşk acısı çeken bankımızı çalarsa yandık” denilirken, paylaşım kısa sürede 4 milyon kez izlendi.

“BERABER OTURDUK DİYE BANK ÇALDIM”
Görüntüde ise “Beraber oturduk diye bank çaldım. Ben mi sevmedim?” notu yer aldı. Video sosyal medyada 400 binin üzerinde beğeni alırken Odunpazarı Belediyesi, videonun altına “Bankımızı geri getirir misiniz lütfen?” yorumunu yazdı.

ODUNPAZARI BELEDİYESİ’NDEN ESPRİLİ YANIT
Odunpazarı Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından “Her aşk acısı çeken bankımızı çalarsa yandık” diye yeni bir paylaşım yapıldı. Muhammet ve belediyenin paylaşımları kısa sürede sosyal medyada gündem olan konuların başında geldi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu