GenelKıbrısManşetSağlık

Asya Bebek için Sağlık Hakkı Talebi eylemleri başladı 

Şair, Yazar ve Aktivist Halil Karapaşaoğlu ve Sağlık Hakkı Talep eden vatandaşlar, bugün sabah saat 06.30’da Citroen Işıklarında toplanarak, "ASYA BEBEĞİN HAYATINDAN SAĞLIK BAKANI ÜNAL ÜSTEL SORUMLUDUR!" Yazılı pankartları ile ilk eylemlerini düzenledi. 

Gıynık Sosyal Medya

Şair, Yazar ve Aktivist Halil Karapaşaoğlu ve Sağlık Hakkı Talep eden vatandaşlar, bugün sabah saat 06.30’da Citroen Işıklarında toplanarak, “ASYA BEBEĞİN HAYATINDAN SAĞLIK BAKANI ÜNAL ÜSTEL SORUMLUDUR!” Yazılı pankartları ile ilk eylemlerini düzenledi. 

Karapaşaoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yarın sabah yine 06.30’da Başbakanlık önünde toplanarak Sağlık Hakkı Talebi eylemlerine devam edeceklerini bildirirken, “Sağlık bir insan hakkıdır! Dayanışan bütün dostlara çok teşekkürler. Bu mesele toplumsal bir meseledir. İktidara bunu hatırlatmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı. 

Halil Karapaşoğlu’nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şu şekilde: 

“Asya Bebek icin Sağlik Hakkini talep eden eylemlerimize basladik. Yarin sabah 06.30 da başbakanlik ısiklarinda bulusmaya devam ediyoruz. Saglik bir insan hakkidir! Dayanisan butun dostlara cok tesekkurler. Bu mesele toplumsal bir meseledir. Iktidara bunu hatirlatmaya devam edecegiz. Aziz Şah Devrim Barçın Erkan Çavuş Dilan Pof Bahire Kızılbora Tuğçe Koruoğlu” 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu