KıbrısManşetSiyaset

Atakan: Alsancak yolunun tamamlanması için planlanan kaynak hengâmenin içerisinde buharlaştı

HP Milletvekili ve eski Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Tolga Atakan, Alsancak yolunun tamamlanamamasıyla ilgili olarak açıklama yaparak, “Alsancak yolunun tamamlanması için planlanan kaynak hengâmenin içerisinde ya buharlaştı ya da başka yere aktarıldı” dedi

Bayındırlık ve Ulaştırma Eski Bakanı ve Halkın Partisi (HP) Milletvekili Tolga Atakan, Kanal T ekranlarında GIYNIK Gazetesi Köşe Yazarı Serhat İncirli’nin hazırlayıp sunduğu ‘Günaydın Kıbrıs’ adlı programa katılarak, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Atakan, Alsancak yolunun neden tamamlanmadığı üzerine gelen soruya yanıt vererek, planlanan bir kaynak aktarımı olduğunu ancak Cumhurbaşkanlığı seçimi nedeniyle kaynağın aktarılamadığını belirtti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminden sonra hükümetin devam edemediğini de hatırlatan Atakan, “Cumhurbaşkanlığı seçimi bitti, hükümet kuruldu. Oraya ayrılan kaynak artık orada değil… O hengâmenin içerisinde kaynak ya buharlaştı ya da başka bir yere gitti…” dedi.

2021 yılı içerisinde bu tip işlere çok fazla bir kaynak aktarılmadığını da dile getiren Tolga Atakan, “Umarım bir çalışma yapılır” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Kıbrıs Postası

Diğer Haberler

Başa dön tuşu