KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Atakan: Bakanlar Kurulu bir dizi görevden alma/atama daha yapıp sessizce dağıldı

Halkın Partisi Milletvekili Tolga Atakan, Üst Komite'nin ürettiği yeni tedbirleri görüştüğü öğrenilen Başbakan Ersan Saner ve bakanların toplantısının ardından, Koronavirüse karşı ek tedbirlerin açıklanmamasını esprili bir dille eleştirdi

Halkın Partisi Milletvekili Tolga Atakan, Üst Komite’nin ürettiği yeni tedbirleri görüştüğü öğrenilen Başbakan Ersan Saner ve bakanların toplantısının ardından, Koronavirüse karşı ek tedbirlerin açıklanmamasını esprili bir dille eleştirdi.

Atakan, Bakanlar Kurulu’nun, bir dizi görevden alma/atama daha yapıp sessizce dağıldığını öne sürdü.

Atakan sosyal medya paylaşımında, “Vakalar arttı, Üst Kurul bir dizi karar güncellemesi yaptı. Bakanlar Kurulu ise daha önce yaptığı ‘2 Şubat tarihinde yapılacak değerlendirme toplantısına kadar…’ açıklamasını unutup sessizce toplandı, bir dizi görevden alma/atama daha yapıp sessizce dağıldı…” ifadelerine yer verdi.

Tolga Atakan‘ın bahsettiği söz konusu görevden alma ve atamalar şöyle:

Resmi Gazete’de yayımlanan karara göre Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı, Özel Kalem Müdürü Ramadan Beysun ve Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı Müsteşarlık görevini yürüten Kemal Bağzıbağlı görevden alındı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu