GenelKıbrısManşet

Atakan: Yönetenlerin pişkinliği de tuzu biberi

Nisan ayı elektrik faturalarının gelmesi ile birlikte şok içerisinde isyan eden vatandaşlara eski milletvekili Tolga Atakan 'da dahil oldu.

Nisan ayı elektrik faturalarının gelmesi ile birlikte şok içerisinde isyan eden vatandaşlara eski milletvekili Tolga Atakan ‘da dahil oldu. Yapılan zamların ardından gelen elektrik faturalarının yaşanılan ekonomik krizde ‘ağır’ ve ‘insafsızca’ olduğunu nitelendiren Atakan, olanın yine halka olduğunu ifade etti.

Öte yandan Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun elektrik faturalarında düzenlemeye gidileceğini ve nisan ayı fatıralarının 5 Mayıs’a kadar ödenebileceğini açıklamalarını da eleştiren Atakan, Sucuoğlu’nun açıklamasını “5 Mayıs jesti” olarak nitelendirdi ve 2-3-4 Mayıs bayram tatili olduğunu hatırlattı.

Atakan’ın paylaşımları şu şekilde:

Aha 5 Mayıs jesti de geldi. E zaten 2-3-4 Mayıs bayram tatili. Nisan ayı elektrik faturalarının gelmesi ile birlikte ortaya çıkan tablo korkunç !! Artışlar 3 hatta 4 katı olmuş. İnsafsızca olmuş. Bu ekonomik krizde olmaması kadar ağır olmuş. Yönetenlerin pişkinliği de tuzu biberi. Olan yine halka hep halka !!

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu