GenelKıbrısManşet

Atan: Bu sistem çöktü

Kamusen Başkanı Metin Atan, katıldığı bir tv programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Kamusen Başkanı Metin Atan, katıldığı bir TV programında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Bayram arifesi uçak ve gemi ulaşımlarında yaşanan pahalılığa dikkat çeken Atan, yeni açılacak havalimanı ile ilgili de sert eleştirilerde bulunarak, “Arıklı, havalimanı yapılıp gümrük ve polise ait yerin yapılmadığını, unutulduğunu söylüyor. Bu konu ile ilgili siz ne girişimde bulundunuz ve hiçbir şey yokmuş gibi bunu söylüyor gelmiş geçmiş en kötü bakandır. Sayın Bakan sürekli açılacak diyerek –cek, -caklarla yürüdü bizi kandıramadı. Ama Erdoğan geldi ve 20 Temmuz’da açılacak dedi, göreceksiniz ki 20 Temmuz’da açılacak” dedi.

“SEÇİM SONRASI DENGELER DEĞİŞECEK”

Başbakan Üstel’İn söylemlerini de değerlendiren Atan, “Her şey daha güzel olacak deyip her şeyi seçime endeksleniyor. Bu seçimin olması hiç bir şey ifade etmeyecek. Sistem çöktü ve bu sistemin çöküş nedenleri ortada. Belki de sandığa katılımın en düşük olduğu seçim olacak. Bu seçim sonunda dengeler değişecek. Bizim için seçim vatandaşın geçimidir” ifadelerine yer verdi.

“HİÇBİR ÖNLEM YOK BUNUN NERESİ DEVLET?“

Hayat pahalılığı ile ilgili söylemlerin yanlış ifade edildiğin kaydeden aktaran Atan, haziran ayının da hayat pahalılığına yansıtılacağını belirtti. Denetimsizliğe dikkat çeken Atan, “Serbest piyasa anlayışı ve denetimsizlik bu memleketin sonunu getiriyor” dedi. “Yükselen kiralara karşı hiçbir tedbir yok, denetim yok, mallar toprağı ile birlikte satılıyor önlem yok, neresi devlet? Devletin ismi var cismi yok.” Diyerek tepki gösterdi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu