KıbrısManşet

Atan’dan yeni iddia: Sırada sendika aidatlarından komisyon almak var

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, her şeyin aşama aşama, yavaş yavaş yürürlükte olduğunu, aldıkları yeni duyuma göre de sırada yasa yolu ile sendika aidatlarından vergi-komisyon almak olduğunu iddia etti.

Kıbrıs Türk Kamu Görevlileri Sendikası (Kamu-Sen) Başkanı Metin Atan, yeni bir iddiada bulundu ve sendikaların aidatlarından komisyon alınmak üzere yasal bir hazırlık olduğunu söyledi.

Atan, “Her yeri bitirdiler zaten bir sendikalar kaldı. Biz keyfimize göre değil, yasa ile buradayız” diye konuştu.

Sendikaların yasal bir zeminde varlığını sürdürdüğünü dile getirerek Ktv’de konu hakkında konuşan Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, şöyle dedi;

“Biz bir mücadele veriyoruz: Algı operasyonları da bir yandan yürüyor. Biz çalışanın hakkını korumakla mükellefiz. Hayat Pahalılığı meselesi yüz bin insanı ilgilendirir ülkemizde. Asgari ücrette de HP’ye göre hareket edilir… Bize gelen yeni bilgi sendikaların aidatlarından da komisyon istenecek. Onun yasasını hazırlayacaklar. Hepsini aynı anda yapamayacakları için sindire sindire aşama aşama yapacaklar. Her yeri bitirdiler zaten bir sendikalar kaldı. Biz keyfimize göre değil, yasa ile buradayız”

Kamu-Sen Başkanı Metin Atan, “Gelmiş geçmiş en kötü yönetimdeyiz şu anda… Bakın bun iddia ile söylüyorum, ben 30-35 yıllık kamu yönetimindeyim. En berbat yönetim bu yönetimdir” diye de ekledi.

KAYNAK: KIBRIS POSTASI 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu