DünyaManşetSiyasetTürkiye

Ataoğlu: Büyük beklenti var

O parti içerisindeki bir olaydır. Bu süre içerisinde geçen hafta da hükümetin günümüze kadar alternatif modellerle karşı karşıya kaldığımızı ve yine bu alternatif modeller içerisinde yapılacak çalışmayla en doğru hükümet modeli hayata geçirilmelidir

GIYNIK ÖZEL 

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu’nun bugün toplanmasının ardından söz alan Demokrat Parti Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Hükümetin kurulmasına atıfta bulunmasının ardından inşaat sektörünün sekteye uğramasına dair düşüncelerini belirten bir konuşma yaptı.

Ataoğulu’nun konuşmasının tamamı şu şekildedir:

Yapılan çalışmalarla ilgili bir takım söylemler olduğu ve bu söylemlerle ilgili gerçekliğin ne olduğuna dair çeşitli söylentiler var. Eğer böyle bir olay var ise bunun sahipleri tarafından kamuoyuna bir açıklama yapılmalıdır. Bu bizi parti olarak çok ilgilendiren bir olay değildir. O parti içerisindeki bir olaydır. Bu süre içerisinde geçen hafta da hükümetin günümüze kadar alternatif modellerle karşı karşıya kaldığımızı ve yine bu alternatif modeller içerisinde yapılacak çalışmayla en doğru hükümet modeli hayata geçirilmelidir.

Gerek kurulacak hükümet, gerekse muhalefetten gelecek destekle geçmişte olduğu gibi yine düzlüğe çıkabileceğimize inanıyorum. Tüm sektörlerle ilgili beklenti var ve yapılacak olan çalışmalarla bir çözüm üretilmelidir. Eğitim sektörünün hareketlenmesiyle ilgili çeşitli atılabilecek adımlar var, inşaat sektörünün hareketlenmesi için de farklı modeller hayata geçebilir.

Elimizi taşın altına koymaya hazırız. Hükümet çok hızlı şekilde kurulmalıdır. Şimdiden kurulacak olan hükümetin memleketimiz için hayırlı olmasını diliyorum.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu