Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
KıbrısManşetSiyasetToplum

Ataoğlu: “Gailemiz memleket olmalıdır”

DP Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, hükümeti kurmakla görevlendirilen UBP Milletvekili ve İçişleri Bakanı Ünal Üstel ile bir telefon görüşmesi yaptıklarını aktardı. Erken seçimin gündeme gelmesini de değerlendiren Ataoğlu, "Bana göre, erken seçimi kimsenin dile getirmemesi gerekiyor" dedi

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, BRT ekranlarında yayınlanan ’18. Saat’ adlı programa telefon bağlantısı ile katıldı.

Ataoğlu, hükümeti kurmakla görevlendirilen Ulusal Birlik Partisi (UBP) Milletvekili ve İçişleri Bakanı Ünal Üstel ile bir telefon görüşmesi yaptıklarını söyleyerek, “Hayırlı olmasını diledik… Yarın Parti Meclisi’nden yetki aldıktan sonra temaslarına başlayacağından bahsetti” dedi.

Ataoğlu, gün içerisinde bazı UBP’li milletvekilleri ile görüşmeler yaptıklarını da belirterek, “Yarın PM’nin toplanacağından ve bir yetki verileceğinden bahsettiler” ifadelerini kullandı.

Hükümet kurma çalışmaları kapsamında bir görüşme talep edilmesi halinde parti yetkili organlarından yetki alacaklarını aktaran Ataoğlu, 100 günlük icraat programının geliştirilmesi için çalışmaların devam ettiğini de vurguladı.

“Halk artık icraat bekliyor”

Ataoğlu, “Bana göre kimsenin erken seçimi dile getirmemesi gerekiyor… Halk artık bizden icraat bekliyor. Bu dönem içerisinde bizim seçim deyip, seçime gitmemiz doğru değildir. 50 tane vekile düşen, ‘hep birlikte neler yapabiliriz’ olmalıdır, gailemiz memleket olmalıdır” diye konuştu.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu