ÇevreKıbrısManşetSiyasetToplum

Ataoğlu: Zarar tespit çalışmalarının başlatılmasını ve yaraların sarılmasını diliyorum

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, vatandaşlara acil şifalar dileyerek zarar tespit çalışmalarının bir an önce başlatılmasını ve yaraların sarılması gerektiğini ifade etti

DP Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, Girne Çatalköy ve civarında etkili olan hortumda yaralanan vatandaşlara acil şifalar dileyerek zarar tespit çalışmalarının bir an önce başlatılmasını ve yaraların sarılması gerektiğini ifade etti.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Fikri Ataoğlu, olağanüstü hava koşulları sebebiyle zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek “Girne Çatalköy ve civarında etkili olan hortumda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

Ataoğlu, herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğu belirterek zarar tespit çalışmalarının bir an önce başlatılması gerektiğini vurguladı.

DP Genel Başkanı Ataoğlu, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Ülkemiz genelinde etkili olan bugünkü sağanak yağış, dolu ve fırtına ne yazık ki zararları da beraberinde getirmiştir. Bugünkü doğal afette zarar gören vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Girne Çatalköy ve civarında etkili olan hortumda yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar diliyorum.

Herhangi bir can kaybı olmamasının sevindirici olduğunu belirtirken, zarar tespit çalışmalarının bir an önce başlatılmasını ve yaraların sarılmasını diliyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu