GenelKıbrısManşet

Ataser’den Cruise Turizmi vurgusu

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Kuzey Kıbrıs'ta cruise turizminin önemine dikkat çekerek bölgenin ekonomik kalkınması için bu potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti.

Lapta-Alsancak-Çamlıbel Belediye Başkanı Fırat Ataser, Kuzey Kıbrıs’ta cruise turizminin önemine dikkat çekerek bölgenin ekonomik kalkınması için bu potansiyelin değerlendirilmesi gerektiğini belirtti. Ataser, cruise turizminin bölgeye sağlayacağı katkıları vurgulayarak, Kuzey Kıbrıs’ın bu alanda hak ettiği yeri alması gerektiğini ifade etti.

Ataser, yaptığı açıklamada, “Düşünün ki bir gemi geliyor ve bütün bölgenin kaderi değişiyor. Bölgedeki Restoran, Market, Cafe kısacası tüm esnaf onunla birlikte bölgenin değeri artıyor tüm bölge insanlarının yüzü gülüyor.Tam da bizim ülkemize istediğimiz, uyan bir turizm modeli. Neden benim ülkemde, bölgemde olmasın ki? Kuzey Kıbrıs’lı olduğumuz için mi? Kıbrıslı Türk olduğumuz için mi ? Bizim suçumuz ne? Kaldı ki benim ülkem her şeyi ile hepsinden daha güzel. Bu kabullenecek bir durum değil…! Bu kader de değildir… ! Yine, Yeniden mücadele.Hade Bismillah…” ifadelerini kullandı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu