Grand Pasha Nicosia
Ezic
Serena Butik
Omag Intense
Shopoint
EMU Kurum İndirimi
Visit NCY
SOS Çocukköyü
Piabella
Vestel KKTC
Grand Sapphire Resort
SEMKA
Merit Hotels
Card Plus
Altınbaş Üniversitesi
GenelKıbrısManşet

Atatürk, Gönyeli’de özlemle ve minnetle anıldı

California Restaurant
Airtech Kıbrıs
Zenith Özyalçın
GAÜ

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 84’üncü yıl dönümünde tüm ülkede olduğu gibi Gönyeli’de minnet ve özlemle anıldı.

Ata’nın ölüm saati 9’u 5 geçe sirenler çaldı, Mustafa Kemal’in manevi huzurunda saygı duruşu yapıldı, İstiklal Marşı okundu. Törene Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli’nin yanı sıra muhtarlar, Gönyeli sınırları içindeki okullarda öğrenim gören öğrenci grupları, siyasi parti ve sivil toplum örgütleri temsilcileri de katıldı.

Gönyeli Belediye Başkanı Ahmet Yalçın Benli törende yaptığı konuşmada ulu önder Atatürk’ün ölüm yıldönümünün üzerinden 84 yıl geçtiğini ifade ederek Atatürk’ün yaşadığı döneme ve fikirlerine bakıldığında dünyanın gördüğü nadir liderlerden, Türk ulusunun ise gördüğü tek lider olma özelliğini taşıdığını söyledi.

Benli, kendilerinin Atatürk’ün ışığında ve devrimlerinin yolunda yürüdüğünü, yürümeye devam edeceklerini söyleyerek 100 yıllar geçse de fikirlerine sahip çıkılacağını ifade etti.

KSTÜ
Northernland
Meriç Süt
Evsulink
Maraton İskele

Diğer Haberler

Kıbrıs Online
Başa dön tuşu