KıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta imkansızları başarıyor!

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalısınız?

Ateş grubu burçlarını bu hafta mucizeler bekliyor. Büyücü kartı büyük arkanalar arasındaki en güçlü kartlardan biridir. Olmazları oldurur, imkânsızları başarır. Ve evet, sizin de imkânsız gördüğünüz ne varsa gerçekleşecek. Hazır mısınız?

Umudunuzu kaybettiğiniz konu neyse yanıldığınızı söylemeliyim. Çünkü melekler yürekten dileğinizin dileğin gerçekleştiğini söylüyor. Siz kavuşma yaşayacaksınız, adeta dünyadaki cennetinizi kuracaksınız.

Lakin Başmelek Mikail sizi korku ve endişelerinizle olan bağınızı koparmanızı talep ediyor. Gerçekten mutlu olmak istiyorsanız bu düşüncelerden bir an önce arınmalısınız. Şunu söyleyin:

“Başmelek Mikail, senden parlak renkli kılıcını, korku ve drama olan tüm bağlarımı koparmam için kullanmanı istiyorum. Böylece ben de barış ve huzur içimde her yerde olduğu farkındalığına odaklanabilirim artık.”

RUTİNDEN ÇIKMALI, CESARETLİ OLMALISINIZ

Aşk hayatınıza baktığım zaman birbiri için atan tutkulu kalpler hissediyorum. Öyle bir çekim var ki karşı konulamaz derecede. Rutinden çıkmalı, cesaretli olmalısınız. İkiniz de birbirinizi istiyorsunuz.

Melekler şikâyet etmemeniz, ona iltifat etmeniz, ne olursa olsun kabule geçmeniz, sevdiğinizi güldürmeniz gerektiğini söylüyor. Aşk tılsımı sizsiniz ve her şey sizin elinizde. Korkmayın.

Siz değişiyor, dönüşüyorsunuz. Ruhunuzun hücre seviyesinde değiştiğini, derin şifalanmanın gerçekleştiğini bilmelisiniz. Kötü günler geride kaldı.

Melekleriniz yaralarınızı sarıyor, siz iyileşiyorsunuz. Acı, keder, hüzün hep geride kaldı. Kalbinizdeki o derin acıyı hissediyorum. İçinize akıyor gözyaşlarınız, merak etmeyin.

Hepsi geçti, ağlayabiliyor olmanız şifanın gerçekleştiği, blokajların çözüldüğü anlamına gelir. Arınıyorsunuz, ruhunuz hafifliyor, özgürleşiyor.

ŞİMDİ İYİMSER OLMA ZAMANI

Bok Böceği Ruhu bizlere onun ruhunun yaratıcı sihrinin adeta hiç yoktan olağanüstü bir şey ortaya çıkarabileceğimizi hatırlatıyor.

Yaratıcılığınızın içinizden akmasına izin verdiğinizde mucizeler için sonsuz potansiyelinizi kullanabileceğinizi söylüyor. Canlandığınızı, yenilendiğinizi ruhunuzda hissedin.

Şimdi iyimser olma zamanı, çünkü istediğiniz her şeyi başarabilirsiniz ve karşılığını da alacaksınız. Eğer izin verirseniz hiç yoktan mucizeler, fırsatlar, bolluk ve sevgi ortaya çıkacak.

İçinizdeki eşsiz sihirden şüphe mi duyuyorsunuz? Siz herkes kadar esneklik ve yenilenme gücüne sahipsiniz.

Eğer her zaman yaptığınızı yapıyorsanız aynı sonucu elde edersiniz, yaratıcı olup farklı bir şey yaparsanız belki de farklı bir sonuç elde edeceksiniz. Kim bilir? Hiç yapmadığınız bir şeyi deneyin ve sihri yaşayın. Onun içinize akmasına izin verin.

HUZURLU, SAKİN, SIRADAN BİR HAYAT YAŞAMAK İSTİYORSUNUZ

Siz artık huzurlu, sakin, sıradan bir hayat yaşamak istiyorsunuz. Kaostan, kalabalıktan, şehirden uzakta belki.

Fakat bunu gerçekleştirebilmeniz için zihninizde bu zamana kadar alıştığınız kalıplarınızı, yargı mekanizmalarınızı yıkmalısınız. Yargılayıcı, sert, kalıplaşmış tutumlarınızı değiştirmeli ve hayatla ahenk içinde akmalısınız.

Siz hem ruhsal bir yolculuktasınız hem de yeni hayatınıza gidiyorsunuz. Yolunuz belirsiz olsa da, alıştıklarınızın çok dışında olsa da korkmayın. Bu sizin hayrınıza olacak.

Zihninizde sıkışıp kalmayın. Kendi hayatınız yaşamak ve sayfaları kendi kaleminizle doldurmak istiyorsunuz. Cesur olun ve korkmayın.

“KENDİME HARİKA YENİ SERÜVENLER ÇEKİYORUM”

Sistem tarafından destekleniyorsunuz. Şunu söyleyin:

“Kendime harika yeni serüvenler çekiyorum. Hayatım beni içsel dünyamda ve dış dünyada yeni yerlere taşıyan bir lütuftur.”

Bu süreçte spiritüel deneyimlerden feyz alın. Size ışık tutan insanları yanınızda tutun, onlar size sistem tarafından rehber olarak gönderilen büyük öğretmenler.

Ruhunuzun öğreneceği çok şey var ve siz buna hazırsınız. Duygularınızla bağ kurun. İçinizden geçenlere kulak verin ve kalbinizin sesini dinleyin.

Bir an olsun sevmekten vazgeçmeyin. Sevin ve sevilmenize izin verin. Sistem sizi şifalandırıcı ışığıyla arındırırken, yeni hayatınızın direksiyonuna geçmeye hazır olun. O size ışık tutacak ve gideceğiniz yolu aydınlatacak. Işıkta kalın:

“Meleklerin ve Tanrı’nın şifalandırıcı enerjisini çağırıyor ve kendimi içimdeki şifa gücüne açıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu