GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta iyice düşünerek, karar verecek

Ateş grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

cosmica

Ateş grubu burçlarını bu hafta ne bekliyor? Ne yapmalısınız?

Öncelikle Ateş grubu burçları bu hafta bazı konuları askıya almak isteyebilir, öteleyebilir, erteleyebilir. İsteklerinizi hayata geçirme noktasında bu hafta eylem enerjisinden ziyade bekletme enerjisinde olacağınızı söyleyebilirim.

Rumi “Aşkın binlerce tane dili vardır” diyor. Yani hayatınızda aşkınızı ve sevginizi ifade etmenin tek bir yolu olmadığını ve bunu dile getirmenin ve göstermenin, hissettirmenin binlerce yolu olduğunu bilmelisiniz. Aşkınızı ifade etmekten çekinmemelisiniz.

Melekleriniz sistem tarafından dilekleriniz ve dualarınızın duyulduğunu ve sizlere yardımcı olduklarını bilmeniz isteniyor. Baş melek Mikail, çocuğunuzun sistem tarafından korunduğunu ve güvende olduğunu bilmenizi istiyor. Bu sizin çocuğunuz olabileceği gibi henüz dünyaya gelmemiş çocuğunuz olabileceğinden bahsediyor. Şunu söyleyin:

“(Doğmuş ve doğmamış) çocuklarımın sevgili koruyucu melekleri, onları gözettiğiniz, mutluluklarını ve güvenliklerini sağladığınız için teşekkürler. Lütfen bana, iyi bir ebeveyn ve hem kendi çocuklarıma hem de başkalarının çocuklarına rol model olabilmem için en iyi yolları bilebilmeme rehberlik et.”

‘HAYIR’ DEMEK İSTERKEN ‘EVET’ DEMEMELİSİNİZ

Aşk mesajınız sizlere ruhsal anlamda sizi tamamlayacak eşi bulmanızın çok kolay olmasa da karmanızda varsa yolunuza çıkacağını ve Evren’in bir şeyleri vesile edeceğini söylüyor.

Bir travmanın, tesadüfün, beklenmedik gelişmenin, dönüm noktasının içinde de onu tanıyabileceğiniz mesajı veriliyor. Hayatınıza aşk enerjisini yeniden çekeceksiniz. İnançlı olun.

Evren sizden çevrenize karşı sınırlarınızı sağlıklı bir şekilde çizmenizi istiyor. Hayatınızda daha net sınırlar koymaya çağırılıyorsunuz. Bu, arkadaşlarınızla, ailenizle veya işinizle aranızdaki sınırlar olabilir.

Gerçekte ‘Hayır’ demek isterken ‘Evet’ demek, en büyük enerji tüketimi olan kırgınlığa yol açar. İlk başta bu ufak bir şey gibi görünebilir ve pek önemli gelmeyebilir ama ne olduğunu anlamadan enerji alanınızsa gözenekler açılır, kendinizi tükenmiş, kırgın veya suistimale uğramış hissedersiniz.

En verici, sevgi dolu, şefkatli insanlar en net sınırlara sahip olanlardır. Sınırlarınız net olduğu zaman diğer insanlar yerlerini bilirler ve özgürce verebilirsiniz. Hayatınızın hangi alanında daha iyi sınırlar koymanız gerekiyor?

GEÇMİŞTEN DERS ALMALISINIZ

Fil Ruhu geçmişten ders almanız gerektiğine işaret ediyor. Sık sık geçmişi geride bırakmayı dilesek bile belleğin önemli olduğu hatırlatılıyor. Topluluğa saygı duymak ve birbirimizle aramızdaki bağlantıyı ifade etmek için şekillendirdikleri geleneklerini bize aktaran büyüklerimizin bilgeliğine saygı duymalıyız.

Önceden olanlar bugünkü deneyimlerimizi şekillendirir ve bize kalan güç, haysiyet mirasını hiçbir zaman unutmamalıyız. Fil Ruhu bizden önce geleni kabul etmemiz ve ondan bir şeyler öğrenmemiz gerektiği mesajını veriyor.

Hepimiz hafızası olan varlıklarız ve nerede olduğumuzu ve nereye gittiğimizi anlamak için geçmişi yeniden değerlendirmemiz gerekiyor. Yaşadığımız olayların ve ilişkilerin hikayeleri ve ortak belleğimdeki hikayeler pek çok şekilde anlatılabilir.

Siz hangi hikayeyi anlatacaksınız? Geçmişten ders almayı seçtiğiniz için sizi içinizde bir güç ve haysiyet duygusu uyandıran bir hikaye anlatmaya teşvik ediliyorsunuz. Bir gelenek veya artık şimdi olduğunuz kişiye uymayan tanıdık bir davranış sizi rahatsız mı ediyor?

Artık size acı vermemesi için geçmişi silmek mi istiyorsunuz? Fil Ruhu sizi farklı bir hikaye yazmaya ve dönüşüm doğamız olduğu için hepimizin tekamül ettiğini kabullenerek gelenekleri değiştirmeye teşvik ediyor. Anılarınızda seçici olmalısınız çünkü iyiyi veya kötüyü göz ardı etmek bilgeliğinizin ve gücünüzün artmasına engel olacak.

Geçmişteki en iyileri geliştirin, en kötülerden ders alın ve gerçeği hatırlayan, gücünüzü ve bilgeliğinizi onurlandıran ve geleceğe yürüyün.

BU HAFTA BOLLUKTASINIZ, İŞLERİNİZ YOLUNDA GİDECEK

Bu hafta bolluk enerjisinde olacaksınız. İşleriniz yolunda gidebilir veya nereye elinizi uzatsanız çoğalabilir. Kendinizi akışa bırakacak ve düşünerek, mantık yürüterek ilerlemekten vazgeçeceksiniz çünkü her şeyin hesabını yapmaktan yoruldunuz.

Artık atılım yapmak ve hayallerinizi eyleme dökmek istiyorsunuz. Bazı konularda yanlış anlamalar meydana gelmişse bunların tamamen yanılsamalardan ibaret olduğunu fark edip, işin aslını öğrenmeye daha derine inmeye meyilli olacaksınız.

Siz çiçekleniyorsunuz, ruhunuzun enerji frekansı yükseliyor ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz. Her zaman ciddi olup, disiplinli davranmak yerine bu hafta daha çok eğlenmek ve anda kalmak odak noktanız olacak gibi duruyor.

KENDİNİZİ NEGATİF ENERJİYE KARŞI KORUYUN

Etrafınızı koruyucu enerjiyle sarmanız ve enerji alanızı negatife karşı korumanız gerektiği söyleniyor. Kendinize alan tanımalı ve elinize geçen fırsatları daha bilgece değerlendirmelisiniz.

Ruhsal olarak erişeceğiniz olgunluk sayesinde hisleriniz güçlenebilir, spiritüel güçleriniz açığa çıkabilir. Bu noktada bu deneyimlerden feyz alın ve hayatınıza yön verin.

Ayrıca, kendinizi tükenmiş ya da enerjinizi azalmış hissedebilirsiniz. Hiçbir şey yapmak istemeyebilir ya da zihninizde yokluk enerjisine girebilirsiniz. Bunu önlemek için şunu söyleyin:

“Rahatlamayı günlük yaşamımın bir parçası yapıyorum. Huzur ve sessizlik bana netlik ve neşe katıyor.”

Ruhunuzun dinlenme ve iyileşme sürecinde olacağı bir hafta geçireceksiniz. Kendinizle daha fazla vakit geçirebilir meditasyon yapabilirsiniz. Ruhunuza iyi gelecek şeyleri yapmanız bu süreci kolaylaştıracaktır; kitap okumak veya müzik dinlemek de buna dahil. Alıp, kabul edin:

“Güçlüyüm ve hayatımı kendim idare ediyorum. Her döngüyü denge, güven ve huzurla yaşıyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu