GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta kadersel süreçler yaşıyor

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Siz ne yapmalısınız?

cosmica

Öncelikle ateş grubu burçları bu hafta kadersel süreçler geçiriyor olacak. Kader Çarkı, yaşamınızda meydana gelen ve gelmesi muhtemel bazı olayların kadersel olduğunu vurguluyor.

Bununla ilgili mesajlar alabilmeniz için melekleriniz size rüyalarına bakmanızı söylüyor. Rüyalarınız aracılığıyla sizlere rehberlik ediyor, ne yapmanı gerektiğini anlatıyorlar. Gördüğünüz rüyaları bir yere not edin ve düşünün.

Rumi diyor ki “Asıl saflığına ulaştığında Musa ve Firavun huzura erer.” Ruhun saflığına ulaşması için nefis, ego, kibir, öfke enerjisinden arınarak, tekâmülde olmanız gerektiğine vurgu yapıyor. Ruh saf ve öz halinde olduğunda gerçek huzura erecektir, emin olun.

Baş melek Mikail bu süreçte kendinize güven duymanız gerektiğini ifade ediyor. Kendinize güvendiğiniz takdirde hayatınız için de somut ve köklü adımlar atabilirsiniz. Şunu söyleyin:

“Baş melek Mikail, lütfen bana cesaret ve dayanıklılığını ödünç ver. Lütfen İlahi olanla bir olduğumu kavramama yardım et: Bilgelik, güç, sevgi, yaratıcılık, bolluk ve sağlık. Her şekilde kendimi özgüvenli ve huzurlu hissetmeme yardım et.”

“BEN AŞKIMLA ÇOK MUTLUYUM.”

Aşk mesajınız sizlere havada romantizm kokusu olduğundan bahsediyor. Aşkınızın enerjisini yükseltin. Bugün aşkınızı arayın ve değişik bir plan yapın.

Bugün onu düşünürken sevginizi gönderin, mutlu anları canlandırın. Onunla bir gelecek imgeleyin ve ilişkinize şükredin. Şunu söyleyin: “Ben aşkımla çok mutluyum.”

Melekleriniz içindeki çağrıya yanıt vermenizi talep ediyor. Ruhunuz sizi ne yapmaya çağırıyor? İç sesinize kulak verin ve kendi duygularınıza göre hareket edin. İşte o zaman istediğiniz noktaya varmış olacak, bu dipsiz kuyudan çıkacaksınız.

BUGÜN CANINIZ YANSA BİLE SİZİ DAHA İYİ BİR ŞEYİN BEKLEDİĞİNİ BİLİN

Eşekarısı Ruhu bizlere hayatın bazen can yakıcı olduğunu hatırlatır. Kutsal Ruh’un doğada yarattığı her şeyi sevmek kolay değildir ama Eşekarısı Ruhu’nun gözünden baktığımız zaman hayat bazen can yaksa bile tıpkı eşekarılarının doğal dünyada var olmasının bir amacı olduğunu anlarız. Eşekarıları böcek nüfusunu azaltarak bitkilerin gelişmesine destek olur.

Aynı şekilde hayatın iğnesi de can yakabilir ve bu yüzden büyük hayal kırıklığı duyabilir, hatta esef edebilirsiniz ama çok geçmeden İlahi’nin sizin için harika bir şey hazırladığını görmeye başlayacaksınız. Canınızın yanmasının sizi hayal ettiğinizden çok daha iyi bir şeye yönelttiğini de fark edebilirsiniz. Belki de sizin değerli bir şeyi ortaya çıkartabilmeniz için sistemin gizlice bir planı vardır.

Hiç geriye dönüp baktığınızda şimdiki yolunuzun sizi çok daha iyi bir yere götürdüğü için dualarınıza karşılık verilmediğine sevindiğiniz oldu mu? Böyle zamanları düşünmelisiniz çünkü bugün canınız yanabilse de sizi daha iyi bir şeyin beklediğini hatırlatıyor.

İÇİNİZDEKİ ÖFKE, KISKANÇLIK VEYA KIRGINLIK MI HİSSEDİYORSUNUZ?

Canınız yandığı için içinizdeki öfke, kıskançlık veya kırgınlık mı hissediyorsunuz? Ya da kendinizi başkalarıyla kıyaslayarak kendi kendinizin canını yakmış olabilir misiniz? Her zaman sizden daha başarılı, daha mutlu, daha ince, daha zengin vb. birileri olacaktır.

Kıskançlık, istediğiniz şeye sahip olamayacağınız veya birinin sizin olması gereken bir şeyi alabileceği gibi yanlış bir inançtır. İğne çıktıktan sonra bile can yakmaya devam eden bu duyguları artık bırakın.

Eşekarısı Ruhu sizi uyandırdı ve şimdi bu hayal kırıklığının sizi farklı ve daha iyi bir yola yöneltebileceğine güvenmeye çağırılıyorsunuz. Kainat ile uyumlanın ve bunun da geçeceğine ve zaten geçmekte olduğuna güvenin, çünkü ancak canınızın ne kadar yandığı hikayesini anlatmaya son verdiğiniz zaman acınız dinecektir.

HER İNSAN HATA YAPABİLİR, HATASIZ KUL OLMAZ

Bu hafta yaptıklarınızdan ötürü suçluluk duygusu hissedebilirsiniz lakin şunu unutmayın; her insan hata yapabilir. Hatasız kul olmaz ki. Biz hatalarımızdan ders çıkarttıkça daha başarılı ve güçlü oluruz, doğruyu öğreniriz. O yüzden kendinizi suçlamaya bir son verin.

Daha çok sabırlı olacağınız bir haftaya girdiniz ve farkındalığınız, yaratıcılığınız artıyor. İşyerinde ya da okulda ilhamınız artabilir, daha üretken olabilirsiniz. Kendinizi, içinizdeki çocuğu keşfedin, derin bir nefes alın ve ruhunuzu serbest bırakın.

Sezgisel güçleriniz artıyor ve siz bunun farkındasınız. Sezgilerinizin sizi yönelttiği yönlerde ilerletin. Köklerinizi salın ve toprağa sağlam basın. Kalp çakranızı şifalamak için yeşil renge ağırlık verebilir, doğa meditasyonu yapabilirsiniz. Korkularınızın ve arzularınızın izini sürün. Tıpkı bir avcı gibi peşinden gidin.

“HAYATIM SONSUZ BİR REFAH OLASILIKLARINA AÇILIYOR”

Değer Kapınız bu hafta açık ve finansal konularda güzel haberler alabilir, sıkıntılarınız var ise bunları giderebilirsiniz. Bereketli bir hafta sizleri bekliyor. Şunu söyleyin:

“Hayatım sonsuz bir refah olasılıklarına açılıyor. Bolluk nehri kapımdan içeri pürüzsüz bir şekilde giriyor ve bana sonsuz bir zenginlik getiriyor.”

Ateş grupları bu hafta sevdiğiniz erkekten bir teklif veya adım alabilirsiniz. Ya da siz bir eril enerji iseniz sevdiğiniz kadına bir teklif ya da adımla gideceğinizi ve ona saf sevginizi sunacağını hissediyorum. Kabul edin:

“Etrafımdaki müşfik enerjiyi gittikçe daha çok hissediyor ve aynı sevecen tavrı kendime de yöneltiyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu