GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta mucizelere kapı açıyor!

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Ne yapmalılar?

cosmica

Öncelikle ateş grubu burçlarını bu hafta mucizelerin beklediğini söyleyebilirim. Olmaz dediğiniz ve ümidi kestiğiniz her ne varsa bir kere daha düşünün derim. Çünkü Büyük Arkana destesinden gelen Büyücü kartı Evren’in sizin dualarınızı duyduğunu ve dileklerinizi kabul ettiğini bilmenizi istiyor.

Rumi diyor ki “Allah refah versin; o zaman zaten amacına ulaşmış olacaksın”. Yani umudunuzu kaybetmemeli ve isteklerinizi Yaratıcı Güç’ten dilemekten çekinmemelisiniz diyor. Ancak siz sisteme güvenirseniz o zaman hayat amacınıza ulaşmış olacaksınız.

HAYATINIZA IŞIK OLUN!

Melekleriniz hayatınıza ışık olmanız gerektiğini vurguluyor. Olumsuz ve negatif düşüncelere odaklanmak yerine olumlu ve pozitif düşüncelere odaklanmalı, hayatınızda ışığı yaratmalısınız.

Baş melek Mikail sizlere Tanrı’nın iş başında olduğunu söylüyor. Az önce de söylediğim gibi sistem devrede ve dilekleriniz duyuldu. İçiniz rahat olsun. Alıp, kabul edin:

“Sevgili Tanrım, bu durumu serbest bırakabilmem için bana yardım et. İlahi bilgelik ve sonsuz sevginin bu durumla ilgili herkesi ve her şeyi çözümlemek için iş başında olduğuna inanmama ve güvenmeme yardım et.”

Aşk mesajınız ilişkiniz veya kalbinizdeki kişi konusunda kimseyi dinlememenizi ve iç sesinize güvenmenizi söylüyor. İç sesimiz en doğru rehberimizdir. Kalbimizi dinlemeli ve sevgi enerjisinde kalmalıyız. Meleklerinize sorun, onların ilahi rehberliğine güvenin. İçinizi en çok ısıtan ve gülümseten cevap doğru olandır. Unutmayın, sevgi varsa korku yoktur.

BAŞKALARI ÜZÜLMESİN DİYE ‘EVET’ DEMEKTEN VAZGEÇİN

Sistem size şu an hayatınıza uymayan ve kendinizi zorunlu hissettiğiniz hiçbir şeyi yapmak zorunda olmadığınızı ve bu yüzden ‘Hayır’ diyebilmeniz gerektiğini söylüyor. Sırf başkaları üzülmesin diye sizden istenilene ‘Evet’ yanıtını veriyor iseniz artık ‘Hayır’ deme zamanı.

Kertenkele Ruhu Dünyayı düşleyerek var etmenizi söylüyor. En son ne zaman güneşin altına uzanıp olabilecekler ve sizin ne olabileceğiniz konusunda hayal kurarak düşlere daldınız? Hayal gücünüzün akmasına izin vermeye ve yeni bir şey düşlemeye çağırılıyorsunuz. Yavaşlar ve gözlerinizi biraz kapatarak fikirlerin kafanızda dans etmesine izin verirseniz ilham bulabilirsiniz.

Eğer hayalinizin peşinden gitseydiniz ne olurdu? İmkansıza inanarak onu önce hayalinizde, sonra dünyada Kutsal Ruh ile birlikte yaratıp mümkün kılsaydınız nasıl gelişip büyüyebilirdiniz?

HAYAL GÜCÜNÜZE TESLİM OLUN, KORKMAYIN

Hayal gücüne teslim olursanız çok geçmeden düşünüz daha belirgin bir hal alacak, atacağınız adımlar netleşecek ve geçici olan somutluk kazanacaktır.

Düşleyin ve olun, Kutsal Ruh sizden büyük hayaller kurmaya cesaret etmenizi istiyor. Hayal gücünüzün zıvanadan çıkmasına ve adeta gerçekleşen bir kabus yaratmasına izin mi verdiniz? Korkmayın, çünkü geçmişte kurmuş olduğunuz hayaller, bugün yeni baştan hayal kurdukça değişebilir.

Her şeyin yanlış olduğu algısından uyanın. Gözlerinizi açın ve bilinçli olarak daha iyi bir hayal kurun. Arzuladıklarınıza zaten sahip olmanız ve zaten dilediğiniz kişi olmanız nasıl bir şey olurdu? Bu yeni düşü hayal dünyasından çıkartıp, form dünyasında gerçekleştirmek adına duyular dünyasında birlikte yaratmak için çalışmak nasıl bir his olurdu? Yeniden hayal kurma yetinize güvenin. Bunu şimdi yapın.

YARA İZİNİZİN ÖNYARGI OLUŞTURMASINA ENGEL OLUN

Siz gerçekten artık tamamlanmak ve bütünleşmek istiyorsunuz. Daha önceleri defalarca yaşadığınız durumu geçmiş anılarınızla kıyaslamış ve duygularınızın bu sebepten ötürü yüzeye çıkmasına engel olmuş olabilirsiniz.

Hatta yara iziniz yüzünden insanlara karşı önyargı geliştirmiş, duvarlar örmüş olabilirsiniz. Fakat sistem açıkça diyor ki, “Ben tüm ördüğün bu duvarları yıkmaya geldim. Hazır mısın? Sen yeniden doğuyorsun ve tüm inanç sistemin yeniden oluşuyor. Şimdilerde yaşadığın yıkım ve alıştığın düzenin bozulması, yarınlarda o hayalini kurduğun hayatı yaşayabilmen adına. Enkazın altından çık ve duygularınla hafifle.”

Spiritüel deneyimlerinizden feyz almanız, kendinize güvenmeniz ve büyüyüp gelişmeniz isteniyor. Kendinize karşı cesur ve dürüst olmalısınız, ancak bu şekilde zafere ulaşabilirsiniz.

“DÜŞÜNCELİ, ODAKLI VE NET BİR İNSANIM”

Eğer kalbinizde bir dişil enerji söz konusuysa bilmelisiniz ki o da sizi düşünüyor. Her ne kadar şu an ayrı da olsanız aklının sizde olduğunu ve sizi merak ettiğini söylemek mümkün. Veya bir dişil enerjiyseniz, hayatınızdaki bir dişil enerjiden yol gösterici bilgiler alacağınızı söyleyebilirim. Aranızdaki iletişimin güçlenmesi için şunu söyleyebilirsiniz:

“Aklımı ve yüreğimi içsel bilgeliğime açıyorum. Düşünceli, odaklı ve net bir insanım.”

Sistem sizlere içinizde sakladığınız ve sizi hayata bağlayacak gizli duygularınızı açığa çıkarmanızı söylüyor.

Belki aşk arıyorsunuz fakat geçmişteki yaralarınız yüzünden kendinizi korumak için kalbinizi kapattınız. Ya da daha çok paranızın olmasını istiyorsunuz fakat kendinizden şüphe ediyor ve başarısız olmaktan korkuyorsunuz.

Bu çelişkili niyetlerinizin ‘çok iyi gizlenmiş olsa bile’ düşlerinizin gerçekleşmesinde büyük bir gücü olduğunu bilin. Duygusal geçmişinizin bu niyetlerde etkisini sürdürmeye devam eder ve onları gönlünüzde yatan arzulardan çok daha güçlü hale getirir.

Bu çelişkili, sınırlayıcı düşüncelerden kurtulmanın zamanı geldi. Unutmayın, Evren ağzına kadar dolu ve siz düşlerinizi gerçekleştirebilirsiniz ve bunu hak ediyorsunuz! Kabul edin:

“Şüpheleri ve sınırlamaları bir kenara bırakıyorum. İstediğim her şeye ulaşma gücüne sahibim.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu