GenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları bu hafta şanslı!

Ateş grubuna mensup Koç, Aslan ve Yay burçlarını bu hafta neler bekliyor?

cosmica

Ateş grubuna mensup Koç, Aslan ve Yay burçlarını bu hafta neler bekliyor?

Öncelikle hafta başında ateş burçları kendilerini yorgun, bitkin, bazı durumlara karşı eli kolu bağlı ve ne yapacağını bilmez bir psikolojide olabilir.

Gücünün tükenmiş olduğunu, gerek maddi gerekse manevi konularda bazı sorunlara çözüm bulmak için yeterli olanaklara sahip olmadığı düşüncesine kapılabilir.

Elinde o kadar imkân ve güç olmasına rağmen yine de “Benim elim kolum bağlı, yapacak bir şeyim yok” şeklinde düşünüp, kendilerini sürecin akışına bırakacak ve beklemeye alacak gibi görünüyor.

Fakat hafta ortasına doğru geldiğimiz zaman ateş grubu burçları aslında kendilerinde o gücün var olduğunu fark ederek, istedikleri her şeyi elde edebilecek gücün ellerinde olduğunun bilincine gelecek.

Kendilerine inandıkları takdirde, gerek iş konusunda gerekse ailevi veya ikili ilişkilerinde istedikleri durumun gerçekleşmesini sağlayacaklar.

Öyle bir güce sahipler ki aslında bir aslanı kediye çevirebileceklerinin farkındalar.

İş konusunda terfi veya maaş artışı bekleyenleriniz var ise bu olacak, beklediğiniz haber size geliyor.

İlişki bazında bir beklentiniz var ise bu kişi size duygularını sunmaya geliyorum, hazır olun derim. Emek verdiğiniz, çaba gösterdiğiniz durumların meyvesini toplamaya başladığınız bir sürece gireceksiniz.

HAFTAYA KARARSIZ BAŞLASANIZ DA SONUNA DOĞRU NETLEŞECEKSİNİZ

Ateş grubu burçları haftaya kararsız ve çıkmazda başlarken, hafta sonuna yaklaşırken mantığıyla duygularını dengeleyerek, daha doğru kararlar alacaklarını söyleyebilirim.

Ne tamamen duygusal olmalı ne de tamamen mantık çalıştırmalıdırlar.

Ateş grubu burçları bu hafta kendi değerlerinin farkına varacak, aslında ne kadar güçlü olduklarını, kimseye ihtiyaçları olmadan da zorlukların üstesinden gelebildiklerini, bulundukları ortamda en iyisi olduklarını görecekler.

Adeta kendi krallığı ya da kraliyetini yönetebilen kişiler görüyorum burada ve sistem diyor ki “Sen güçlüsün. Senin olduramayacağın iş yok. Aşamayacağın engel yok. Yeter ki kendine inan ve güven.”

Bu şekilde davrandığınız zaman, istediklerinizi elde edebileceksiniz.

Bu hafta Ateş grubu burçlarının şans yanında! Ne dilediyseniz, gerçekleşecek diyebilirim.

Eğer iş değiştirmek istiyorsanız, taşınmayı düşünüyorsanız, yatırım yapmayı planlıyorsanız ya da ikili ilişkilerinizde bir karar aşamasındaysanız bilin ki Evren tarafından destekleniyorsunuz.

Kararlı bir duruş sergileyip atacağınız adımlar vesilesiyle aile yaşantınıza da evinize de huzur getireceksiniz. Daha çok ailenizle vakit geçirme isteği içinde olabilirsiniz.

Bırakmak istediğiniz konularda sistem sizin yanınızda ve bu gerek işi bırakmak olsun, gerekse yeterince değer görmediğinizi düşündüğünüz bir ilişki olsun arkanızı dönüp gidebilirsiniz.

Aksi takdirde iş yerinde motivasyon düşüklüğü yaşayabilir veya ikili ilişkilerinizde soğukluk hissedebilirsiniz.

‘ACABA AKLIMDAKİ BU SORUNUN CEVABI NE OLACAK?’

Duygusal anlamda haftaya ‘Acaba aklımdaki bu sorunun cevabı ne olacak?’ şeklinde başlayarak, bazı konularda çok fazla düşünebilir ve belirsiz konularda netlik kazanmak isteyebilirsiniz.

Bu konuda almanız gereken cevapların size sistem tarafından verileceği, eğer ikili ilişkilerinizde, ailenizde ya da iş ortamınızda çözüme kavuşmasını istediğiniz bir konu varsa onun da çözümleneceğini bilmelisiniz.

Gitmek istediğiniz yer ya da eyleme geçirmek istediğiniz düşünceleriniz var, bu noktada bunları gerçekleştirmenizde bir engel olmadığını söyleyebilirim. Cesaretli olun, o güç sizde var.

Burada bir uyarıda bulunmak istiyorum! Etrafınızda sizi kıskananlar var.

Çevreniz tarafından kıskanılıyorsunuz çünkü siz az ile yetinmeyi bilip, yine güçlü olabilen ve hayattan zevk almasını bilen kişilersiniz.

Mutluluğunuz da insanları haliyle kıskandırıyor. Daha detaylı söylemem gerekirse, sizi kıskanan kişilerin aslında her şeyleri var lakin yine de mutlu olamadıkları için, sizin gibi enerjileri olmadığı için “Onda olan da bende olmayan ne var? Benim neyim eksik ki onun kadar mutlu olamıyorum? Her şeye sahibim ama mutlu değilim, neden?” şeklinde isyan ettiklerini de hissediyorum.

Siz ne olursa olsun her zaman saf sevgiyi yansıtıyorsunuz ve herkese her şeye yardım eli uzatıyor, merhametli davranıyorsunuz. Bu da kıskandırıyor.

SİSTEMDEN SİZE VERİLEN MESAJ: Bugün tüm deneyimlerinizi sizin iyiliğiniz için gerçekleşen nimet ve çareler olarak değerlendirin. Sizi iyileştirmeye götürecek olan yol içinizde saklı. Kendinize inanmaktan bir an olsun vazgeçmeyin. Yaşadığınız zorlu süreçler, olgunlaşmış meyveler toplayabilmeniz adına. Bunu sakın unutmayın, siz güçlüsünüz!

Diğer Haberler

Başa dön tuşu