DünyaGenelKıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grubu burçları güçlerinin farkına varıyor! Yaşadığınız yıkım mucizeleri getirecek

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Koç, Aslan ve Yay burçları nasıl bir hafta geçirecek?

cosmica

Ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor? Koç, Aslan ve Yay burçları nasıl bir hafta geçirecek?

Öncelikle ateş grubu burçlarını bu hafta neler bekliyor diye sorduğumda bir yıkımın olacağını veya hali hazırda yaşanmakta olduğunu görmekteyim.

Bu durum sizde hayal kırıklığına uğramanıza ya da kalbinizin kırılmasına neden olmuş olabilir.

Kendini ihanete uğramış ve hayata karsı küskün enerjilerde hissedebilirsiniz. Lakin Rumi bize yaşamış olduğunuz bu yıkımın altında egosal düşünceler ya da nefsimiz doğrultusunda vermiş olduğumuz anlık kararlar neticesinde meydana geldiğini söyler.

Doğru karar verebilmeniz için öfke, hırs, endişe gibi duygulardan arınmanız ve sakince kalbinizin sesini dinleyerek karar vermeniz gerektiğini hatırlatır.

YAŞADIĞINIZ BU YIKICI OLAY HAYIRLARA VESİLE OLACAK

Yaşanan bu durumun aslında şu an kötü olduğu düşünülse de hayırlı bir neticeye vesile olacağına delalet eder.

Hayatınıza her anlamda bereketin akabilmesi için bu durumun yaşanması gerektiği söyleniyor.

İşte tam da bu noktada Zürafa Ruhu sizleri büyük resmi görmeye davet ediyor. Zürafa ruhu ortaya çıktığında, yüksek bir noktadan gözlem yapmanız istenir. Görüş alanınızı genişletme, gözlerinizi başkalarının gereksinimlerine veya deneyimlediklerine açma ve size sunulan büyük resmi görme zamanı geldi.

Detayları kaçırmak istemezseniz yukarıdan bakın. Size büyük bir fark yaratabilecek yeni bir bakış açısı kazandıracaktır.

DOĞRU KARARLAR SİZİN İÇİNİZDE SAKLI!

Bu hafta içinde bulunacağınız durumlar karşısında bir savaş ilan edebilir ve kontrolcü tavırlar sergileyebilirsiniz.

Aslında istediğinizi elde etmek için sadece güvenli alanınızdan dışarıya adım atmanız ve hayalini kurduğunuz dünyayı yaşamak, bir bütün olabilmek için hayata güvenmeniz gerek.

Etrafta kim ne der veya nasıl yorumlar diye düşünmeyecek ve başkalarının fikrine danışmadan içinize döneceğiniz, sorularınızın cevabını kendi içinizde arayacağınız bir hafta geçireceğinizi söylemek mümkün.

Bu hususta kendinizi dinlerseniz büyük resmi görebilecek ve doğru kararla alabileceksiniz. Ayrıca, bu yaşadığınız yıkım sayesinde yeni bir döneme adım atacaksınız ve değişim sizi bekliyor olacak.

Bu sizi her ne kadar korkutsa da kendinize zaman verin ve kendinize güvenin. Çünkü sizde bu güç var, sadece kendinize inanmanız gerekiyor.

“GÜÇLÜYÜM VE HAYATIMI İDARE EDİYORUM”

Dış koşullar değişebilir, paniğe kapılmayın. Şimdi içinize dönme ve yeniden organize olma zamanı.

Bırakmak, güvenmeyi sevk edecek ve gücünüzü yeniden kazanmanızı sağlayacak. Doğa ve ekonomi de dahil olmak üzere bütün sistemlerde bir azalma dönemi, ilerideki donuşum ve büyüme zamanı için gerekli bir güç toplama zamanı vardır.

Bu dönemi bilinçli bir farkındalıkla geçirin. Bu sizi keyifli bir büyüme dönemine taşıyacak bir enerji değişimi yaratacaktır. Kendinize şunu söyleyin:

“Güçlüyüm ve hayatımı idare ediyorum. Her döngüyü denge, güven ve huzurla yaşıyorum.”

ŞİMDİ PLAN YAPMA VE KENDİNİZE ODAKLANMA ZAMANI!

Şimdi zaman plan yapma ve kendinize odaklanma zamanı. Kendi ihtiyaçlarınıza yönelin ve onlarla ilgilenin.

Bu süreçte kalkanlarınızı indirip, değişimi kucaklayın çünkü güzellik büyüleyicidir ve keyif almaya değer.

Aralamak istediğiniz kapıların anahtarları kalbinizde, güvenli alanınızı terk etme vakti geldi. Bunu yapacak gücü ya da cesareti kendinizde bulamazsanız da bu olumlamayı yaparak, mucizeleri kendinize çektiğinizi göreceksiniz:

“Zengin bir spiritüel yaşamla kutsanıyorum. Her gün, her şekilde keyifli zenginliğim artıyor ve çoğalıyor.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu