KıbrısManşetToplumYaşam

Ateş grupları bu hafta hak ettiklerine kavuşacak!

Ateş grubuna mensup burçları bu hafta neler bekliyor? Ne yapmaları gerek?

cosmica

Öncelikle ateş grubuna mensup burçlar nasıl bir hafta bekliyor diye sorduğumda mahkeme kartı geldi. Bu hafta bazı konularda adaletin tecelli etmesini istiyorsunuz.

Karar aşamasında olacağınız bir hafta geçireceksiniz ve bunu yaparken en adil kararları vermek istiyorsunuz. Kimseye haksızlık etmek istemiyorsunuz ve “Hakkım olanı almalıyım” dediğinizi duyar gibiyim. İlahi Adalet sizin için tecelli edecek ve hakkınız olan sistem tarafından size verilecek, endişe etmeyin.

Rumi, diyor ki “Arındırıcı kadeh, Allah’la mest olanlar içindir.” Bu hafta dengeye geleceksiniz. Belirsiz konular su gibi berrak ve net olacak. Bu da sizin manevi uyanışınızı tetikleyecek. Spiritüel anlamda kendinizi keşfedecek ve yeteneklerinizin farkına varacaksınız.

Müjdemi isterim! Melekler “Dileğin oldu” diyor. Yürekten dilediğiniz her neyse bunun 5d boyutunda gerçekleştiğini bilmelisiniz. Bunun farkına varmanız isteniyor. Eğer bu konuyla ilgili hala şüphedeyseniz, her zaman inanç ve huzur dolu olmaya niyet etmelisiniz. Sistemden bu durum için yardım alabileceğiniz söyleniyor.

Bizon Ruhu size bolluk zihniyetini benimsediğiniz zaman ortaya çıkan minnetin gücünü, önünüzdeki potansiyeli hatırlatıyor. Düşünce tarzınızı değiştirmeli, yoksunluk bilincinden evrenin size her şeyi verebileceği bilincine geçiş yapmalısınız. Geleceğinizle ilgili endişeleriniz var.

OLUMSUZ DÜŞÜNCELERDEN UZAK DURUN!

Kendinize acıma, korku, yetersizlik hissi sizi hasta eden karanlık düşünce virüsleridir. Buna aldanmayın. En ufak şeyler için bile minnet duyun, olumlamalar yapın. O zaman bolluğun dünyanın gerçek doğası olduğunu hatırlayacaksınız.

Enerjinizi dengelemek ve stres, endişeden uzak kalabilmek için doğada vakit geçirmeniz öneriliyor. Empati kurun ve olaylara daha duyarlı yaklaşın. Doğayla bağ kurduğunuzda, topraklanacak ve aslında ne istediğiniz konusunda bir netlik kazanacaksınız.

Bazı konularda sabredeceksiniz çünkü siz yeniden doğum sürecindesiniz. Hayatınız yeniden şekilleniyor. İş hayatınızda gelişmeler yaşayabilir ya da başka bir yere taşınabilirsiniz. Uzaklaşmak ve kafanızı dinlemek isteyeceksiniz.

UZAKLAŞMAK İSTEYEBİLİRSİNİZ, KENDİNİZE VAKİT AYIRIN

Bu hem ruhsal bir yolculuk olabileceği gibi hem de şehirler arası yolculuk da olabilir. İnsanlardan uzakta olmak ve yalnız vakit geçirmek size iyi gelecek çünkü uzun zamandır beklediğiniz, verdiğiniz emeğin karşılığını alacaksınız. Ektiğiniz tohumların çiçeklenme vakti geldi.

Hayatı çok fazla mı ciddiye alıyorsunuz? Cevabınız “Evet” ise biraz daha rahatlamanız ve hayattan zevk almanız isteniyor. Gülmeyi ve eğlenmeyi unutmamalısınız. Ruhunuzu besleyin.

Sezgileriniz güçleniyor ve siz de bunun farkına varacaksınız. İç sesinize kulak vermelisiniz, cevaplar orada saklı. Ayrıca aşk enerjisi alıyorum burada ama bir tıkanıklık da var sanki. Kendinizi sevmeli ve sevilmeye izin vermelisiniz ki aşk size gelsin. Kalbinizi kapatmamalısınız.

GÖZÜNÜZ YÜKSEKLERDE OLSUN!

Hayattaki hedefleriniz yüksek olsun çünkü sizde o potansiyel var. Gözünüzü daha yükseğe dikin. Artık geçmişe elveda demenin vakti geldi. Siz yenileniyorsunuz ve süresi dolmuş yaşanmışlıkları hafızanızdan silmeli, yeniye yer açmalısınız. Çünkü sizi bir tamamlanma bekliyor. Dengelenecek ve bütünleşeceksiniz:

“İçinde bulunduğum döngüyü anlamaya açığım ve onun enerjisini faydalı şekilde kullanmaya istekliyim. İhtiyacım olan her şey benim bir parçam.” Durumlar veya insanlarla çatışmaya girebilirsiniz. Bu işyerinde güç çatışması olabileceği gibi aşk hayatınızda da baskınlık kurma olabilir.

Gücünüzü tartışmaya girerek değil, eylemlerinizle ortaya koymalısınız. Tartışmalardan sakının ve sakinliğinizi koruyun. Dinlenin ki enerjiniz kendinize kalsın:

“Gücümün kaynağı içinde bulunduğum andır. Geçmiş, gelecekle ilgili tüm kaygılarımı bırakıyor, hemen şimdi huzura geçiyorum.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu