GenelKıbrısManşetSpor

Atletizmde raporlar oybirliğiyle onaylandı

ATLETİMDE OLAĞAN GENEL KURUL YAPILDI

KKTC Atletizm Federasyonu, Olağan Mali Genel Kurulu dün gerçekleştirildi. Federasyonun Hasan Ruso Lokali’nde federasyona üyelerin katılımı ile yapılan genel kurulda faaliyet ve mali raporlar üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı.

ŞAMPİYON MELEKLER İÇİN SAYGI DURUŞU

Genel kurul Türkiye’de gerçekleşen deprem felaketinde hayatını kaybedenler için yapılan saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı ile başladı. Divan Kurulu, Okan Karademir’in başkanlığı, Pembegül Şişik ve Fikriye Yiğitcan’ın sekreterliği ile oluşturuldu.

FAALİYET VE MALİ RAPOR OYBİRLİĞİYLE ONAYLANDI

Federasyon Başkanı Ferhat Sakallı 2022 yılı faaliyet raporunu ve 2023 yılı faaliyet programını üyelere aktardı. Mali rapor ise federasyonun Mali Sekreteri Aslı Aksın tarafından üyelere aktarıldı. Her iki rapor da üyeler tarafından oybirliği ile onaylandı. Genel kurul görüş ve önerilen gündem maddesinin ardından tamamlandı.

GELİR VE GİDER KATKININ 2 KATI, ARTIŞ YETERSİZ

Görüş ve öneriler kısmında Atletizm Federasyonu’nun 2022-2023 döneminde 540 bin TL devlet katkısı almasına rağmen yapılan faaliyetleri kapsamında gelir ve giderleri 1 Milyon TL’nin üzerinde hesaplandı. Federasyona yeni dönemde devlet katkısının 800 yüz bin TL verilecek olması ise tepkiyle karşılandı. Bu durum federasyonun yeni dönemde organizasyonlarını yapmada sıkıntı yaratacığını, özellikle de yurt dışı temasları ve yarışmalar için yolculuk ve konaklama gibi masrafların uçuk rakamlara ulaşması federasyonu zor durumda bırakacağı düşünülüyor.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu