GenelKıbrısManşetSporTürkiye

Atletizmin geleceği için önemli görüşmeler

AVRUPA ŞAMPİYONASI’NDA İKİLİ TEMASLAR DEVAM EDİYOR

İstanbul Ataköy Arena’da gerçekleşen 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda son güne girildi. Şampiyonayı yerinde takip eden KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı ile yönetim kurulu üyesi Berk Tuna buradaki ikili temaslarına devma ediyor. Şampiyona kulislerinde lobi çalışması yapmayı sürdüren Ferhat Sakallı ile Berk Tuna, önceki gün Kuzey Makedonya, Emenistan ve Azerbaycan yetkilileri ile görüşmeler yaparken dün de Estonya, Slovakya ve Ukrayna yetkilileri ile temaslar kurdu.

ESTONYA, SLOVAKYA VE UKRAYNA İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Ferhat Sakallı ile Berk Tuna şampiyona kulislerinde dün, Estonya Atletizm Federasyonu Spor Direktörü Kristel Berendsen, Slovakya Atletizm Federasyonu Genel Sekreteri Vladimir Gubricky ve Ukrayna Atletizm Federasyonu Delegesi Olga Saladukha ile bire bir görüşmeler yaptı. Görüşmelerde bu yetkililere de ülkemizde kamp yapılması için davetler verilirken ilerleyen süreçlerde de ortak çalışmalar yapılabilmesi adına girişimler yapıldı. Sakallı ve Tuna, Dünya ve Avrupa atletizminin en üst noktalarına da temaslar kurabilmek için çalışmalarına devam etti.

SAKALLI VE TUNA, AVRUPA ŞAMPİYONUNU KUTLADI

KKTC Atletizm Federasyonu Başkanı Ferhat Sakallı ve yönetim kurulu üyesi Berk Tuna, İstanbul Ataköy Atletizm Salonu’nda gerçekleşen 2023 Avrupa Salon Atletizm Şampiyonası’nda kadınlar üç adım atlamada altın madalya kazanan Tuğba Danışmaz ve antrenörü Cahit Yüksel’i tebrik etti. Sakallı ve Tuna, dün madalyasını alan Tuğba ile tören sonrasında bir araya gelirken ikili, kadınlar yüksek atlamadaki başarılı sporcumuz Buse Savaşkan’ın da antrenörü olan Cahit Yüksel’i ve Avrupa şampiyonu sporcusu Tuğba’yı bu üstün başarıdan dolayı kutlayarak tebrik etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu