KıbrısManşetSiyaset

Atun’dan ‘görevimin başındayım’ mesajı!

Başbakan Faiz Sucuoğlu'nun kabine değişikliği için Cumhurbaşkanlığı sarayına gittiği sıralarda, Maliye Bakanlığı Basın Bürosu tarafından servis edilen bir haber, Sunat Atun'dan bir mesaj olarak algılandı

Başbakan Faiz Sucuoğlu’nun kabine değişikliği için Cumhurbaşkanlığı sarayına gittiği sıralarda, Maliye Bakanlığı Basın Bürosu tarafından servis edilen bir haber, Sunat Atun’dan bir mesaj olarak algılandı.

Bugün görevden alınacağı kesinleşen, hatta Başbakan Faiz Sucuoğlu tarafından da görevden alınma yazısı Cumhurbaşkanlığı’na sunulan Maliye Bakanı Sunat Atun, günlük rutinine devam ederek, Maliye Bakanlığı’nda Kıbrıs Türk Hayvancılar Birliği heyeti ile görüştü ve ileriye dönük üretimin desteklenmesiyle ilgili açıklamalarda da bulundu.

Maliye Bakanlığı basın bürosu tarafından servis edilen bu haber siyasi kulislerde ‘ben görevimin başındayım’ şeklinde bir mesaj ve hatta bir meydan okuma olarak algılandı.

“YENİDEN BİR ARAYA GELECEĞİZ”

Maliye Bakanı Sunat Atun, Kıbrıs Türk Hayvan Üreticileri ve Yetiştiricileri Birliği Başkanı Mustafa Naimoğulları başkanlığındaki heyeti kabul ederek hayvancıların sorunlarını masaya yatırdı.  Maliye Bakanı Sunat Atun sektörün sorunlarını önemsediklerini, sorunların çözümü noktasında ise samimiyetle, işbirliği ve diyalogdan yana olduklarının altını çizerken, birliğin taleplerini değerlendireceklerini ve konuyu bakanlık olarak çalışacaklarını kaydederek; “üretim sektörü bizim için çok önemlidir. Sorunlara ivediyen çözüm bulunması için çalışacağız” diyerek, gerekirse yeniden bir araya geleceklerini söyledi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu