KıbrısManşet

Avcıoğlu: Arıklı ve ekibinden adrese teslim!

KIB-TEK Yönetim Kurulu eski üyesi Yusuf Avcıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı ve ekibinin, adrese teslim, ihalesiz bir alım gerçekleştirdiğini dile getirdi.

Avcıoğlu, ELTEMTEK isimli şirketten “ihalesiz” doğrudan alım ile alınan hizmet ile üretim bacağına ikinci bir Özel Şirketin “yap-işlet” modeli ile dahil olacağı şekilde (AKSA gibi), 50 MW Kurulu güç kapasiteli denizde veya karada bir santral kurulması için ihale şartnamesi hazırlanacağını söyledi.

“Sıkı durun; Verilecek Ücret 1,000,000 TL” diyen Avcıoğlu, ‘hem de yeniden ihalesiz ve adrese teslim’ olduğunu dile getirdi.

Avcıoğlu paylaşımının devamında şunları kaydetti:

“Aynı şirketten şu an ihale aşamasında olan, Sayaç Yazılım Programı için de hizmet alındığı, çıkılan İhalenin Şartnamesinde, Yazılımın sıfırdan teslim edileceği güne kadar (işin yapımı için) verilen süre olan 3 aya çok sayıda şirketten firma işaret ettiği gerekçesi ile itiraz geldiği ve buna rağmen sürede değişiklik yapılmadığı ise gelen iddialar arasında..

8 ayda 1 tek ihale sonuçlandıramayarak, tüm mal ve hizmet alımlarını adrese teslim doğrudan alımla gerçekleştirerek tarihe geçtiniz!

Bari bir A4 kağıdı veya Kağıt Havlu ihalesine çıkın da görev süreniz içerisinde ihaleli bir alımınız olsun!

Bu zihniyet ile daha çok yüzde 30-yüzde 40 zam görürüz…

Arıklı’nın hep söylediği gibi;

Allah’tan da mı korkmuyor musunuz?”

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu