GenelKıbrısManşetSpor

Avrupa Şampiyonu oldu Pro Card’ı aldı

Vücut geliştirmede Kıbrıslı Türk sporcu Emre Özkaram, İspanya’da çifte zafer yaşarak Avrupa şampiyonluğuna ulaştı ve Elit Pro Card sahibi oldu

EMRE ÖZKARAM GURURLANDIRDI

KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu Milli Sporcusu Emre Özkaram uluslararası arenada çok büyük bir başarıya imza atarak ülkemizi gururlandırdı. Özkaram, İspanya’da katıldığı yarışmada vücut geliştirme dalında hem kategorisinde hem de genel klasmanda şampiyon olarak bu alandaki en önemli belgelerden birisi olan IFBB Pro Card’a sahip oldu.

EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI ALDI

Kıbrıslı Türk sporcu Emre Özkaram aylardır müthiş bir hırs, azim ve disiplinle sürdürmüş olduğu çalışmalarının meyvesini topladı. Başarılı sporcumuz İspanya’nın ünlü şehri Barselona’nın Maresme Sahili’ndeki önemli uluslararası spor etkinliklerine imza atan ve dünyanın ‘Fitness Başkenti’ olarak tanınan kasabası Santa Susanna’da harikalar yarattı.

İLK KEZ DÜZENLENEN ÖZEL YARIŞMAYA ÖZEL DAVET

Emre, IFBB-International Bodybuilding and Fitness Federation (Uluslararası Vücut Geliştirme ve Fitness Federasyonu) tarafından ilk kez düzenlenen, Fitness Sports Games, Bodybuilding and Fitness Championship (Fitnes Spor Oyunları, Vücut Geliştirme ve Fitness Şampiyonası) organizasyonuna özel davetle katıldı. Fitness Spor Oyunları, World Fitness Union (Dünya Fitness Birliği) tarafından, IFBB organizasyonu olarak Dünya Fitness Başkenti olarak tanınan turizm destinasyonu Santa Susanna işbirliğinde ilk kez gerçekleştirildi.

AVRUPA ŞAMPİYONLUĞUYLA ELİT PRO CARD’I ALDI

Bu müthiş organizasyon için KKTC Halter ve Vücut Geliştirme Federasyonu’na gelen özel davet sonucu milli sporcumuz Emre Özkaram bu dev organizasyonda podyuma çıkarak çifte şampiyonluk yaşadı ve göğsümüzü kabarttı. Emre vücut geliştirme dalında hem kategorisinde hem de genel klasmanda (Overall) kürsünün zirvesine çıkınca vücut geliştirme sporundaki en büyük unvanlardan biri olan Elit Pro Card’ın da sahibi olmayı başardı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu