KıbrısManşet

Avukat Mustafa Şener, kendisi dışında herkesi suçlu ilan etti

Kendisine kumpas kurulduğunu ve polisin de işin içinde olduğunu iddia eden avukat Mustafa Şener, kendisi dışında yetkili tüm kurum, kuruluş ve makamları adeta suçlu ilan etti

Girne’de düzenlenen “Zincir Operasyonu” sonucunda tutuklanan Avukat Mustafa Şener, bir basın toplantısı düzenleyerek, yaşanan süreci anlattı.

Şener’in avukatları mahkemede, operasyon sonucu evinde bulunan tabancayla ilgili dedesinden kalma aile yadigarı olduğuna dair iddiada bulunurken, polisin ise mahkemede ruhsatsız olduğuna vurgu yaptığı silah için basın toplantısında “tuzak” dedi. Kendisine kumpas kurulduğunu söyleyen Şener, evinde bulunan uyuşturucuyu eski kız arkadaşı talep ettiği için birlikte kullanmak adına temin ettiğini, uyuşturucuyu birlikte kullandıklarını ve olay sabahında polis baskının gerçekleştiğini iddia etti.

Evinde bulunan silah ve uyuşturucunun fotoğraflarının basına yansıması konusu ile ilgili polisin ve Güvenlik Kuvvetleri’nin “suçlu” odluğunu öne süren Avukat Şener, ilgili kurumlara dava açacağını da söyledi.

Kendisine kumpas kurulduğunu ve polisin de işin içinde olduğunu iddia eden Şener, kendisi dışında yetkili tüm kurum, kuruluş ve makamları adeta suçlu ilan etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu