KıbrısManşet

Ayavefer, bu kez İngiltere ve Yunanistan’a yardım eli uzattı

Kuzey Kıbrıs'a yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayan hayırsever iş adamı Yaşam Ayavefe, bu kez de covid-19 salgını nedeniyle zor günler geçiren İngiltere ve Yunanistan'a yardım eli uzattı.

Kuzey Kıbrıs’a yaptığı yardımlarla büyük takdir toplayan hayırsever iş adamı Milaya Capital A.Ş., Pinoroza Enterprises Ltd. ve Selin Turizm Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı Yaşam Ayavefe, bu kez de covid-19 salgını nedeniyle zor günler geçiren İngiltere ve Yunanistan’a yardım eli uzattı.

Birleşik Krallık Ulusal Sağlık Sistemi’ne 20 bin koruyucu önlük bağışında bulunan Ayavefe, Yunanistan’a da 1 adet solunum cihazının yanı sıra çok sayıda koruyucu gözlük ve maske bağışında bulundu.

HAYIRSEVER İŞ ADAMI YAŞAM AYAVEFE, BU KEZ DE COVID-19 SALGINI NEDENİYLE ZOR GÜNLER GEÇİREN İNGİLTERE’YE YARDIM ELİ UZATTI 

Milaya Capital A.Ş., Pinoroza Enterprises Ltd. ve Selin Turizm Ltd. Yönetim Kurulu Başkanı iş adamı Yaşam Ayavefe, İngiltere’ye yardım eli uzattı. Sosyal medyada yayınlanan videoda Milaya Capital A.Ş. adına konuşan Fatih isimli genç, İngiltere’deki hastanelerde yeterli ekipman olmaması nedeniyle zor günler yaşandığını ifade etti.

Milaya Capital A.Ş. adına konuşan Fatih isimli gencin açıklaması şu şekilde: 

“Benim adım Fatih. Milaya Capital A.Ş.  adına konuşuyorum. Hayırsever iş adamı Yaşam Ayavefa, NHS (Birleşik Krallık Ulusal Sağlık Sistemi)’ye 20 bin koruyucu önlük bağışında bulundu. Hastanelerde yeterli ekipman olmaması nedeniyle bu süreçte zor bir dönem yaşamaktaydık. Türkiye’den yapılan 20 bin adet koruyucu önlük bağışını Milaya Capital A.Ş. gönüllü olarak teslim etmiş bulunuyor. Milaya Capital A.Ş’.nin Londra merkezinde bazı kuaför salonları ve kafeler zincirine sahip portfolyosu var. Yaşam Ayavefe tarafından bugün elimize ulaştırılan 20 bin koruyucu önlüğü gönüllü olarak başta Kings George Hastanesi ve Queens Hastanesi olmak üzere önümüzdeki günlerde birkaç hastaneye daha dağıtacağız. İlerleyen günlerde, 20 bin adet daha koruyucu önlüğün elimize ulaşması planlanıyor. Tabi ki bunlar yeterli değil ancak elimizden gelenin en iyisini yaparak bu süreçte yardımcı olmayı amaçlıyoruz. Bizimle birlikte bu süreçte yer alan kahramanlarımız sonuna kadar yardım etmeye hazırız”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu