KıbrısManşetPolisiye – AdliToplum

Ayça Alav cinayete kurban gitti

efkoşa’da Surlariçi Bölgesinde 45 yaşındaki Ayça Alav, kendisine ait Hit Bit döviz bürosu içerisinde saat 23.00 sıralarında ölü olarak bulundu

Lefkoşa Surlariçi’nde bir iş yeri içerisinde ölü bulunan kadının kimliği açıklandı. Lefkoşa’da Surlariçi Bölgesinde 45 yaşındaki Ayça Alav, kendisine ait Hit Bit döviz bürosu içerisinde saat 23.00 sıralarında ölü olarak bulundu. Ağzı bantlı ve elleri bağlı şekilde ölü olarak bulunan Ayça Alav’ın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Cinayetin ardından katil zanlısı kayıplara karışırken, Polis tarafından olay yerinde detaylı inceleme gerçekleştirildi.

Cinayet şüphelisi şahsın iş yeri çalışanı Afrika uyruklu bir erkek şahıs olduğu ve cinayetin ardından soygun da gerçekleştirdiği öne sürülürken, kamera görüntülerini inceleyen polis ekiplerinin, söz konusu şahsın yasadışı şekilde Güney Kıbrıs’a kaçma ihtimaline karşı teyakkuza geçtiği de öğrenildi.

Polis, Lefkoşa’da Surlariçi Bölgesinde bulunan Mevlevi Tekke Sokak üzerinde, Girne’de sakin Ayça ALAV’ın kendisine ait iş yeri içerisinde ölü olarak bulunduğunu açıkladı. Bahse konu şahsın cinayete kurban gittiği yönünde şüphelerin olduğu ve polis soruşturmasının çok yönlü devam etmekte olduğu kaydedildi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu