KıbrısManşetSpor

Ayın başarılı antrenörleri ödüllendirildi

Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) geçtiğimiz sezon başlatılan liglerdeki ayın başarılı antrenörlerini ödüllendirmeye bu sezon da devam ediyor

KKTFAD ÖDÜL TÖRENİNE DEVAM EDİYOR:
Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Antrenörleri Derneği (KKTFAD) geçtiğimiz sezon başlatılan liglerdeki ayın başarılı antrenörlerini ödüllendirmeye bu sezon da devam ediyor. Bu ağlamda yeni sezonun ilk 5 haftalık değerlendirmesinin ardından ayın başarılı antrenörleri belirlendi. Değerlendirme sonucu Süper Lig’de Yonpaş Dumlupınar, Cihangir, 1. Lig’de Miracle Değirmenlik, A2 Süper Lig’de Mağusa Türk Gücü, Yonpaş Dumlupınar ve A2 1. Lig’de Dem’s Cons. Çanakkale takımlarında görev yapan toplam 18 antrenör ödüllendirildi.

 ÖDÜLLER YÖNETİM TARAFINDAN VERİLDİ:
Sports Market, Uhlsport, China Bazaar sponsorluğunda KKTFAD lokalinde gerçekleşen ayın başarılı antrenörlerine ödülleri, dernek başkanı Hasan Topaloğlu, başkanvekilleri Hüseyin Dayı, Mehmet Kemancıoğlu, yönetim kurulundan Hişam Tarazi, Derviş Dağman, Hasan Kargılı, Umut Güden, Hasan Özkan, Eray Yavuk ve Ahmet Ogan tarafından takdim edildi.

 ÖDÜL ALANLAR LİSTESİ
Ödül alanlar şu şekilde; Aksa Süper Lig’de Y.Dumlupınar teknik heyetinden Evren Bahtıkara, Adem Ertem, Mete Ünlücan, Sabri Deniz, Hüseyin Mertol, Cihangir’den Toygar Davulcu, Oğuz Karayel, Özalp Sarıcaoğlu, Aksa 1. Lig’de M.Değirmenlik’ten Özgü Bayraktar, Talat Dağer, Ali Duvarcı Aksa A2 Süper Lig’de MTG’den Talat Şentürk, Ali Samancıoğlu, Önem Fenercioğlu, Y.Dumlupınar’dan Murat Çoban, Hüseyin Kayalılar, Ali Can, Aksa A2 1. Lig’de DC Çanakkale’den Oğuzhan Çil.

 TOPALOĞLU: “HERŞEY ANTRENÖRLERİMİZ İÇİN”
KKTFAD Başkanı Hasan Topaloğlu, ödül töreninde kısa bir konuşma yaparak yeni sezonun hayırlı olmasını, başarılı antrenörlerin ödüllendirilmesinin devam edeceğini dile getirdi. Topaloğlu, antrenörlerin yurt dışındaki takımların antrenmanlarını izlemesi ile ilgili kararın alınacağını ve önümüzdeki günlerde bu kararın açıklanacağını da söylerken Ocak ayında yaklaşık 10 antrenörü Antalya’da kamp yapan takımların çalışmalarını izlemek için Antalya’ya gönderileceğini dile getirdi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu