KıbrısManşet

Aylin Pelin Onar’ın 20’nci gurur yılı

Başarılarıyla, vizyonuyla ve adanmışlığıyla dünyanın ilk ve en eski gayrimenkul markası Coldwell Banker’ın marka yüzü olma onuruna da sahip

Aylin Pelin Onar, başarılarıyla, vizyonuyla ve adanmışlığıyla dünyanın ilk ve en eski gayrimenkul markası Coldwell Banker’ın marka yüzü olma onuruna da sahip, dünyanın en başarılı gayrimenkul profesyonellerinden birisi olarak emlak sektöründe benzersiz başarılara imza attı.

İŞ YAŞAMI BAŞARILARLA DOLU…

Aylin Pelin Onar meslek yaşamının 20’inci yılında ülke sınırlarını aşan başarılarıyla haklı bir gurura sahip. Onar, 100 binin üzerinde gayrimenkul profesyoneliyle çalışan dünyanın ilk ve en eski gayrimenkul markası Coldwell Banker International’daki başarıyla dikkati çekiyor. Coldwell Banker’ın marka yüzü de olan Aylin Pelin Onar, dünyanın en başarılı gayrimenkul profesyonellerinden birisi olarak emlak sektöründe benzersiz başarılara imza atan bir isim olarak biliniyor

ALDIĞI ÖDÜL LİSTESİ ÇOK UZUN…

Aylin Pelin Onar’ın 20 yıllık meslek yaşamındaki başarıları aldığı birçok ödülle de taçlandı. Ödüller arasında; Dünya’da bugüne kadar sadece 53 profesyonele takdim edilmiş olan Uluslararası Excellence Kulüp Ödülü (2018), Türkiye ve Kıbrıs’ın 1 Numaralı Satış Uzmanı, (2016, 2017, 2018), 1. Uluslararası Master Franschise Satış Uzmanı (2015, 2016, 2017), 2018, Avrupa’nın En İyi 3. Satış Profesyoneli (2016, 2017) 2018’de Avrupa 1.liği ve Avrupa’nın En Etkin Sosyal Medya İsmi gibi prestijli ödüller var. Onar, aynı zamanda araç sponsorluğu olan ve Jaguar ile çözüm ortaklığı yapan ilk gayrimenkul profesyoneli olarak da biliniyor.

PEK ÇOK KİŞİYE İLHAM VERİYOR

.. Türkiye ve KKTC’nin bir numaralı konut profesyoneli Coldwell Banker Maximum Broker’ı Aylin Pelin Onar İzmir’de dünyaya geldi. Onar, hem KKTC’yi hem de Türkiye’yi birçok defa İspanya ve Portekiz gibi Avrupa ülkeleri ile Amerika’daki uluslararası platformlarda konuk konuşmacı ve bilirkişi olarak başarıyla temsil etti. Onar ayrıca, ABD dışındaki ilk lisanslı Global Luxury eğitmenlerinden biri. Mesleki birikim ve donanımını eğitmenlik yaparak ve sektörde pek çok kişiye ilham vererek devam ettiren Aylin Pelin Onar, aynı zamanda çok başarılı profesyonellerin yetişmesine ve ilerlemesine de katkıda bulundu.

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu