FutbolKıbrısManşetSporToplum

Aysergi’den Farklı Tarife 0-5

Aksa Birinci Lig’de Yenierenköy ile Y.Boğaziçi takımları karşı karşıya geldi. Y.Boğaziçi karşılaşmayı 5-0 kazanırken ligdeki ilk galibiyetini aldı. Yenierenköy maçı 10, Y.Boğaziçi maçı 9 kişi tamamladı

Aksa Birinci Lig’de Yenierenköy ile Y.Boğaziçi takımları karşı karşıya geldi. Y.Boğaziçi karşılaşmayı 5-0 kazanırken ligdeki ilk galibiyetini aldı. Yenierenköy maçı 10, Y.Boğaziçi maçı 9 kişi tamamladı.

Stad: Yenierenköy 8 Ağustos Stadı
Hakemler: Şakir Azizoğlu, Halil Erdem Canaloğlu, Serkan Özdenkçi
Yenierenköy: Yusuf, Berkan, Adem, Mehmet, Tugay, Malik, Mustafa, Onur, Serkan, Bavver, Ersan
Y.Boğaziçi: Remzi, Ahmet, Ali Özay, Mehmet Çağakan, Hüseyin, Serhat, Ramadan, Barış, Çağrı, Doğanalp, Turgut
Goller: Dk 40 Serhat Özuğurlu Dk 51-58-65 Turgut Kaçar Dk 81 Yıldıray Fenercioğlu
Kırmızı Kart: Dk 43 Tugay Yavuz (Yenierenköy) Dk 43 Mehmet Çağakan Dk 45 Ramadan Ağdaç (Y.Boğaziçi)

Yenierenköy 8 Ağustos Stadı’nda oynanan karşılaşmada ikinci devreyi 9 kişi tamamlayan Y.Boğaziçi rakibi Yenierenköy’ü farklı mağlup etti.
Karşılaşmada ilk devre karşılıklı ataklarla devam ederken 40. Dakikada Serhat ile konuk takım 1-0 öne geçti. Maçın hakemi Şakir Azizoğlu 43. Dakikada Yenierenköy takımından Tugay Yavuz Y.Boğaziçi takımından Mehmet Çağakan ve 2 dakika sonra Ramadan Ağdaç’a kırmızı kart göstererek oyundan ihraç etti. İlk devre 0-1 bitti.
İkinci yarıda 9 kişi kalan Y.Boğaziçi takımında sazı eline alan Turgut Kaçar 51-58 ve 65’de 3 gol atarak skoru 4-0 yaptı. Maçta son sözü 81’de Yıldıray söyledi ve maç 5-0 tamamlandı. Y.Boğaziçi bu sonuçla puanını 4 e yükselti. Yenierenköy 0 puanda kaldı.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu