KıbrısManşet

Aytaç: Eylem şeklini değiştireceğiz

Kıbrıs Türk Taşımacılar Birliği, Başbakanlık önündeki eylemine devam ediyor. Birlik Başkanı Menteş Aytaç, 'Polisten topuz da yesek bu eylem devam edecek' dedi

Kıbrıs Türk Taşımacılar Birliği’nin Başbakanlık önündeki eylemi devam ediyor. Birlik Başkanı Menteş Aytaç sabah saatlerinde eylemcilere seslendi.

‘Polisten topuz da yesek bu eylem devam edecek’ diyen Aytaç, taleplerine olumlu yanıt alana kadar Başbakanlık önünde direnişlerine şiddeti artırarak devam edeceklerini kaydetti.

AYTAÇ, TOPALOĞLU’NUN AÇIKLAMALARINI ELEŞTİRDİ!

Aytaç konuşmasında Kar-İş Başkanı Fuat Topaloğlu’nun açıklamalarını da eleştirdi.

Topaloğlu’nun açıklamalarını duyduktan sonra çok üzüldüğünü belirterek ‘yazıklar olsun’ ifadelerini kullanan Aytaç, şunları kaydetti:

“Bizler bu eyleme gelmeden karşı birliğe mesaj yolladık. Dedik gelin bu eylemi birlikte yapalım. Bizim taleplerimiz yalnız kendi birlik üyelerimiz için değildir. Tüm bu sektörde çalışanlar içindir. Bunu başka noktalara çekmek, televizyonlarda hiddetlenmek doğru değildir. Bize çirkefçe saldırıyorlar. Bir daha vurgulamak istiyorum. Hepimiz bir gemideyiz ve aynı gemideyiz. Birilerinin baskı rejimiyle bir yola girmeyeceğiz. Hiçbir siyasi baskı altında olmadık, olmayacağız.”

EYLEM ŞEKLİ DEĞİŞECEK

Aytaç bugün içerisinde kendilerine olumlu bir yanıt verilmediği takdirde yarından itibaren eylem şeklini değiştireceklerini, tüm üyelerin aileleriyle birlikte Başbakanlık önünde direnişte olacağını kaydetti.

BAŞBAKAN’A SESLENDİ!

Konuşmasında bir kez daha Başbakan Ersan Saner’e seslenen Aytaç, ‘Sayın Başbakan bizi duyduğunu biliyorum. Biz ömrümüzü sizin için verdik. Benim babam da sizin için verdi. Size bu haklarımızı helal etmemiz için bize gereken ilgi ve alakayı göster” diye konuştu.

Kaynak: Ses Kıbrıs

Diğer Haberler

Başa dön tuşu