KıbrısManşet

Aytaç: Kırmaysa kırma, yakmaysa yakma, sabrımız kalmadı

Pazartesi günü toplu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren herkesi eyleme desteğe davet eden Menteş Aytaç, “Biz kavga peşinde değiliz, hak arayışındayız ama haklarımızı da alamazsak bu eylem sertleşecek. Kırmaysa kırma, dökmeyse dökme, yakmaysa yakma. Kimseden korkmuyoruz. Sabrımız taşmak üzere” dedi

Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği’nin araçlı eylemi beşinci gününde Başbakanlık önünde devam ediyor. GIYNIK Gazetesi, sabırları tükenen ve taleplerine ciddi bir yanıt alamayan eylemcilere mikrofon uzattı. “4 gecedir yağmur, soğuk demeden arkadaşlarımızla burada bekliyoruz” diyen Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Menteş Aytaç, “Tüm sektör için mücadelemize devam ediyoruz. Bazı taleplerimiz kabul görse de kırmızıçizgimiz olan taleplerimize olumlu bir yanıt alamadık. Bu nedenle haklarımızı alana kadar mücadelemiz devam edecek” dedi.

“Biz burada kendimiz ya da üyelerimiz için değil tüm sektör için mücadele ediyoruz” diyen Aytaç, “Hepimiz aynı gemideyiz. Batarsak hepimiz batacağız. Bu gemi batarsa 3-5 kişi filikalara binip kurtulur ama geriye kalanların hepsi boğulup ölür” dedi.

Pazartesi günü toplu taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren herkesi eyleme desteğe davet eden Menteş Aytaç, “Biz kavga peşinde değiliz, hak arayışındayız ama haklarımızı da alamazsak bu eylem sertleşecek. Kırmaysa kırma, dökmeyse dökme, yakmaysa yakma. Kimseden korkmuyoruz. Sabrımız taşmak üzere” dedi.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu