KıbrısManşetToplum

Aziz Kaya’dan tepki!

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, yangının 12.30 civarında başladığını ve hemen müdahale edilmesine rağmen kısa sürede büyüdüğünü söyledi. “Yangın helikopteri bölgeye neden 2 buçuk saat sonra geldi?” diyen Kaya, bu duruma tepki gösterdi

“Yangın helikopteri bölgeye neden 2 buçuk saat sonra geldi?”

Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya, yangının 12.30 civarında başladığını ve hemen müdahale edilmesine rağmen kısa sürede büyüdüğünü söyledi. “Yangın helikopteri bölgeye neden 2 buçuk saat sonra geldi?” diyen Kaya, bu duruma tepki gösterdi.

Kaya, özetle şunları dile getirdi: “Yangın 12.30’da başladı ve itfaiye ekipleri ile belediye ekipleri hemen müdahale ettik. Duyarlı vatandaşlarımız da oraya gelip ekiplere yardımcı oldular. Rüzgarın da etkisiyle yangın kısa sürede büyüdü ve o noktadaki 6-7 evin bahçesine kadar geldi. Burada sorulması gereken soru şu: Yangın helikopteri bölgeye neden 2 buçuk saat sonra geldi? Yangın bölgesinin deniz kenarı olması helikopterin işini daha da kolaylaştırması gerekirken, helikopter bölgeye 2 buçuk saatte geliyor. Hava rüzgarlıydı, kıldan döndük, ucuz atattık. Müdahale eden herkese teşekkür ediyorum”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu