GenelKıbrısManşetSpor

Badminton raketleri açık alanda sallandı

KKTC Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Air Badminton Yıldızlar ve Gençler Turnuvası geçtiğimiz cumartesi akşamı Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Badminton Federasyonu tesisinde gerçekleşti.

AİR BADMİNTON YILDIZLAR VE GENÇLER TURNUVASI YAPILDI

KKTC Badminton Federasyonu tarafından organize edilen Air Badminton Yıldızlar ve Gençler Turnuvası geçtiğimiz cumartesi akşamı Lefkoşa Atatürk Spor Kompleksi içerisinde bulunan Badminton Federasyonu tesisinde gerçekleşti. Yoğun katılımla yapılan turnuvada 18 takım yer alırken yıldızlar ve gençler kategorisinde oynanan toplam 25 maçla birlikte dereceye girenler belirledi .

DENİZ TEŞEKKÜR ETTİ, KATKI KOYANLARA PLAKET SUNDU

Ödül töreni öncesinde kısa bir konuşma yapan KKTC Badminton Federasyonu Başkanı Fırat Deniz turnuvaya sponsorluk yapan Tarsan şirketine, mücadele eden sporculara ve katkı koyan herkese teşekkür etti. Deniz, ayrıca turnuvayı izlemek için ülkemize gelen Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik’e ve Asbaşkan Nuri Demirci’ye ülke badmintonuna verdikleri destekten dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

TÜRKİYE BADMİNTON FEDERASYONU DESTEKLERİNİ SÜRDÜRECEK

Türkiye Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik ise yaptığı konuşmada Air Badminton Turnuvası’nı çok beğendiğini, organizasyonda mücadele eden sporcularla birlikte emeği geçen herkesi tebrik ettiğini belirtti. Türkiye Badminton Federasyonu olarak KKTC Badminton Federasyonu’nun her zaman destekçisi olduklarını belirterek bundan sonra da desteklerini devam ettireceklerini ifade etti.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu