KıbrısManşetSağlıkSiyaset

Bakan Arıklı: Acil Durum Hastanesi’nin elektrik sorunu bugün çözülüyor

Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekiplerinin, Acil Durum Hastanesi için 3 trafoyu birden hizmete koymak için çalıştığını vurgulayarak, Acil Durum Hastanesi'nin elektrik sorununun bugün giderileceğini ve ortada bir sorun kalmayacağını belirti

GIYNIK ÖZEL

Türkiye Cumhuriyeti’nin 45 günde yaptığı Acil Durum Hastanesi’nin halen hizmete açılamadığını söyleyen Ekonomi ve Enerji Bakanı Erhan Arıklı, Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu ekiplerinin, Acil Durum Hastanesi için 3 trafoyu birden hizmete koymak için çalıştığını vurgulayarak, Acil Durum Hastanesi’nin elektrik sorununun bugün giderileceğini ve ortada bir sorun kalmayacağını belirti.

Elektrik Mühendisleri Odası ile de bu konuda bir anlaşmazlıkları olduğunu söyleyen Arıklı, uzun sürecek prosedüre işaret etti, hastanenin acil bir şekilde hizmete alınması gerekliliğine işaret etti.

Arıklı muhalefetten de anlayış istedi.

Vizesiz projesi nedeniyle hastaneye elektriğin bağlanmadığına işaret eden CTP Milletvekili Erkut Şahali, “Pandemi Hastanesi’nde elektrikten kaynaklanabilecek bir kazanın sorumluluğunu kim üstelenecek” diye sordu.

Arıklı, ‘Ben bütün sorumluluğu üstleniyorum, gereğini de yerine getiririm. Bu pandemi hastanesinin çalışması gerekiyor” dedi.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu