GenelManşetTürkiye

Bakan Soylu’dan Batı’ya ‘konsolosluk’ tepkisi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Batı'dan yapılan terör saldırısı uyarılarıyla birlikte konsoloslukların sırayla kapatılmasına sert tepki gösterdi. Soylu, ''Türkiye'ye bir psikolog harp yürütülmektedir'' dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,  Batı’dan yapılan terör saldırısı uyarılarıyla birlikte konsoloslukların sırayla kapatılmasına sert tepki gösterdi. Türkiye’ye karşı pskilojik bir harp yürütüldüğünü belirten Soylu, Türkiye’ye bir terör operasyonu gerçekleştrimeye çalışıldığını söyledi. “Bizi bir yılan gibi ısırmaya çalışanların kim olduklarını biliyoruz” diyen Soylu, eski Türkiye’de olunsaydı bugün Tendürek’te PKK’nın olacağını söyledi.

Bakan Soylu’nun açıklamalarında satır başları:

Türkiye’ye bir psikolojik harp yürütülmektedir. İstedikleri kişileri hapisten çıkaramayınca metnin altına imza atan büyükelçiler, Türkiye’ye hukuk operasyonu yapmak isteyen büyükelçiler, şimdi Türkiye’ye bir terör operasyonu gerçekleştirmeye çalışıyorlar.

“SİZ KİMLE DALGA GEÇİYORSUNUZ?”

Güya dost ve müttefik olarak bildiklerimiz bizimle F-16 pazarlığı yapanlar, siz kimle dalga geçiyorsunuz. Siz senatoda geçmiş olan mühimmat dahil birçok taahhütlerinizin hangisine sadık kaldınız ki? İstiklal Caddesi’nin saldırısının arkasında sizin koyun koyuna yattıklarınızın olduğunu bilmiyor muyuz?

Siz senatoda geçmiş olan mühimmat dahil birçok taahhütlerinizin hangisine sadık kaldınız ki? İstiklal Caddesi’nin saldırısının arkasında sizin koyun koyuna yattıklarınızın olduğunu bilmiyor muyuz? Bunlardan bir tanesini biz yapsak dünyaya Türkiye’yi terör devleti diye yayarlar.

“YILAN GİBİ ISIRMAYA ÇALIŞANLARIN KİM OLDUKLARINI BİLİYORUZ”

Bizi bir yılan gibi ısırmaya çalışanların kim olduklarını biliyoruz. Eski Türkiye’de olsaydık bugün Tendürek’te PKK olurdu. Biz hangi bayrağı salladığımızı biliyoruz. Biz hangi emaneti aldığımızı biliyoruz.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu