KıbrısManşetToplum

Bakan Taçoy, Kurban Bayramı’nda vatandaşlarla buluştu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hasan Taçoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Kurban Bayramı’nda ülkenin dört bir yanına giderek halka sohbet edip bayramlaştığını ifade etti.

Bakan Taçoy’un paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Bir Mübarek Bayramı daha geride bıraktık..

Her Bayram olduğu gibi bu Bayram da sevdiklerimizle olmak istedik. Bu hedefle güzel ülkemizin dört bir yanına giderek, oralardaki insanlarımızla buluşmak, bayramlaşmak ve onların o güzel sohbetlerine dahil olmaya çalıştım.

En başta ifade etmek isterim ki, gittiğim her yerde gördüğüm ilgi, yakınlık ve samimiyetten son derece büyük bir mutluluk duydum. Güzel ülkemin güzel insanlarına bir kez daha hayran oldum.

Yaptığım her ziyaretten son derece güzel ve gelecek günler için de oldukça faydalı izlenimler edindim. Gerekli tüm notları aldım. Bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da güzel ülkemin güzel insanları için çalışmaya devam edeceğim.

Bıkmadan, yorulmadan ve usanmadan..
Bana gösterilen misafirperverlik için bir kez daha sonsuz teşekkürlerimi sunar, herkese sağlık, huzur ve mutluluklar dilerim…
Daha nice bayramlarda görüşmek, buluşmak üzere..”

Bir 2 kişi, gülümseyen insanlar, hastane ve yazı görseli olabilirBir 2 kişi görseli olabilirBir 3 kişi ve yazı görseli olabilirBir 8 kişi ve ders çalışan insanlar görseli olabilirBir 4 kişi görseli olabilirBir 8 kişi, içecek ve masa görseli olabilir

Diğer Haberler

Başa dön tuşu