KıbrısManşetSiyasetToplum

Bakanlar Kurulu motivasyon sağlarsa şiddete başvuran ödüllendirilir

Nitekim bu kişi  suç teşkil eden olayların içinde bulunmasına rağmen ülkede kalıp suç işlemeye devam etmesi için ona motivasyon katan KKTC Bakanlar Kuruludur. Nitekim ilgili kişi nasılsa bir şey olmaz deyip şiddet kullanmaya insanlara zarar vermeye devam etmiştir

Daha önce şiddet suçundan hapse mahkum edilen ardından da hakkında ihraç kararı alınan ancak Bakanlar Kurulu tarafından ihraç kararı durdurulan D.K., 2 kadını darp ettiği gerekçesiyle tutuklandı. haberde aynen böyle diyor…

Yani hakkında ihraç kararı çıkan birine Bakanlar Kurulu kararı bozuyor ve ülkede kalması sağlanıyor. Peki neden ihraç kararı çıkar bir birey için? Elbette toplum huzurunu bozmaktan ve haliyle işlediği suçlardan dolayı..

Yani kuvvetle muhtemel bu kişi de muhtelif suç veya suçlar işlemiştir nitekim önceden de şiddet suçu işlemiş ve ülkeden ihraç kararı çıkmıştır. Bakanlar Kurulu ise daha çok suç işlemesi için bu kararı bozmuştur.

Neye göre?

Tamamen keyfi.

Toplum güvenliğini ve huzurunu yok sayarak.

O kişi de suç işlemeye devam etmiş.

Şimdi deyin bakalım burada esas suçlu kim?

Tereddütsüz yazıyorum bu kişinin  ihraç kararını bozan  KKTC Bakanlar Kuruludur..

Nitekim bu kişi  suç teşkil eden olayların içinde bulunmasına rağmen ülkede kalıp suç işlemeye devam etmesi için ona motivasyon katan KKTC Bakanlar Kuruludur. Nitekim ilgili kişi nasılsa bir şey olmaz deyip şiddet kullanmaya insanlara zarar vermeye devam etmiştir.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu