KıbrısManşet

Bakanlar Kurulu, ülkeye gelişlerle ilgili “değişen koşulları” tartışacak

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, bugün saat 18.00’de Bakanlar Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini ifade etti

Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunarak, bugün saat 18.00’de Bakanlar Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini ifade etti.

Özersay, hem Türkiye ile açılan deniz ve hava yolu gelişlerinde, hem de Güney Kıbrıs ile kısmen açılan kara geçiş kapılarında uygulanacak kuralları, değişen koşullar çerçevesinde tartışacaklarını belirtti.

Özersay, kısa süre önce açıklanan kararların bir bölümüne uygulamada karşılaşılabilecek sorunları da dikkate alarak açıklık getireceklerini ifade etti.

Kudret Özersay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Bugün saat 18.00’de Bakanlar Kurulu toplantısı yapacağız. Ülkemize gerek Türkiye üzerinden deniz ve hava yolu ile gelişlerde, gerekse Güney Kıbrıs ile kara geçiş kapılarında uygulanacak olan kuralları değişen koşullar çerçevesinde 22 Haziran öncesinde gözden geçirip tartışacağız. Kısa süre önce açıkladığımız kararlarımızın bir bölümüne uygulamada karşılaşılabilecek sorunları da dikkate alarak açıklık getireceğiz.”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu