KıbrısManşetToplum

Bakü’de düzenlenen KKTC Kültür ve Tanıtım Günleri’ne katılan “Pasha Group” en çok ilgi gören kurum oldu

Bakü’de düzenlenen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Tanıtım Günleri kapsamındaki Fuar’a katılan “Pasha Group” en çok ilgi gören kurum oldu.

Bakü’de düzenlenen “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kültür ve Tanıtım Günleri” kapsamında Fuar’a katılan Grand Pasha Nicosia Hotel Genel Müdürü Eylül Özbilen, Azerbeycan Fuarı’nda en çok ilgi gören şirket olan Pasha Group hakkında verdiği röportajda şunları dile getirdi;

“Şirketimizin temsilcileri daha önce Bakü’yü ziyaret etmişti. İlk defa Bakü’deyim. Bakü çok güzel ve insanları çok misafirperver. Çok sıcak ve sevgi dolu bir karşılamayla karşılaştık. Burada olmaktan çok mutluyuz.

“Pasha Grup” olarak 2005 yılında faaliyetlerimize başladığımız günden bu yana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’de sektöre yön veren, yenilikçi değerler üreten bir şirket olmayı hedef olarak seçtik. “Pasha Grup” olarak, hali hazırda eğitim ve turizm sektörlerinde yaygın olarak faaliyet gösteriyoruz, faaliyetlerimizi genişleterek önemli başarılara imza attık.

Ayrıca yerel topluluklara ve sivil toplum kuruluşlarına düzenli olarak destek veriyor ve birçok alanda projeler hayata geçiriyoruz. “Pasha Group”, “Grand Pasha Nicosia Hotel”, “Grand Pasha Girne Hotel”, “Grand Pasha Saray Hotel”, “Akdeniz Karpaz Üniversitesi” ve “Bosphore Card Lounge” olmak üzere 5 kurumu kapsamaktadır” dedi.

Özbilen son olarak birçok Azerbaycanlı misafirimizi otellerimizde ağırlıyoruz. Eminim ki bu olaylardan sonra Azerbaycan’la ilişkilerinin ve işbirliğinin daha da genişleyeceğini belirtti.

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu