KıbrısManşetToplum

Barçın: “Siz bu halkın başına gelmiş en büyük kötülüksünüz”

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Devrim Barçın, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Hüdaverdi'nin atanmasını işaret ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Barçın, "Anne Maliye Bakanlığı'nda Müsteşar, oğlu ise Sağlık Bakanlığı'na Özel Kalem Müdürü atanıyor/atattırılıyor ve bu da "gururla" paylaşılıyor" dedi. Atama kararına onay veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar'a ve UBP-DP-YDP hükümeti için "Siz bu halkın başına gelmiş en büyük kötülüksünüz" diyerek tepkisini belirtti

Cumhuriyetçi Türk Partisi Milletvekili Devrim Barçın, Sağlık Bakanlığı Özel Kalem Müdürlüğüne atanan Mehmet Ali Hüdaverdi’nin atanmasını işaret ederek sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Barçın, “Anne Maliye Bakanlığı’nda Müsteşar, oğlu ise Sağlık Bakanlığı’na Özel Kalem Müdürü atanıyor/atattırılıyor ve bu da “gururla” paylaşılıyor” dedi. Atama kararına onay veren Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a ve UBP-DP-YDP hükümeti için “Siz bu halkın başına gelmiş en büyük kötülüksünüz” diyerek tepkisini belirtti.

Devrim Barçın’ın açıklaması şu şekilde.

“⭕️ Kişilerle hiçbir zaman şahsi problem gütmem siyasette ama siyasi etikle ilgili gördüğüm problemleri de her zaman dile getiririm çekinmeden.
⭕️ Anne Maliye Balanlığında Müsteşar, oğlu ise Sağlık Bakanlığı’na Özel Kalem Müdürü atanıyor/atattırılıyor ve bu da “gururla” paylaşılıyor aile fertleri tarafından sosyal medyada.
⭕️ Bir de hiç yüzleri kızarmadan yasa hazırlayıp sunuyorlar Meclise önüne gelen Müdür-Müsteşar olabilsin diye.
⭕️ Siz bu halkın başına gelmiş en büyük kötülüksünüz UBP-DP-YDP ve bu atamalara onay veren Ersin Tatar 🤬”

Diğer Haberler

Başa dön tuşu