KıbrısManşetToplum

Barçın: “Somun ekmek fiyatı ile ekonomiyi düzelteceğini zanneden çağ dışı bir yönetim ile karşı karşıyayız”

CTP Milletvekili Devrim Barçın, yaşanan enflasyonun ana nedeni olan TL'ye yönelik hiçbir tartışma yürütülmediğini kaydederek, “Somun ekmek fiyatı ile ekonomiyi düzelteceğini zanneden çağ dışı bir yönetim ile karşı karşıyayız” dedi

CTP Milletvekili Devrim Barçın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Sadece Somun Ekmeğin azami satış fiyatını belirleyerek pahalılığı engelleyeceğini zanneden çağ dışı bir yönetim anlayışı ile ancak da bu kadar olur işte” ifadelerini kullandı.

Barçın, çözümün temel tüketim maddelerinde azami kar marjı belirleyip buna binaen denetimlerini yapmak olduğunu belirterek, “Ayrıca yaşanan enflasyonun ana nedeni olan TL’ye yönelik hiçbir tartışma yürütmemek de sorunların devam etmesine neden olacaktır” dedi.

Barçın’ın paylaşımı şöyle:

SOMUN EKMEK FİYATI İLE EKONOMİYİ DÜZELTECEĞİNİ ZANNEDEN ÇAĞ DIŞI BİR YÖNETİM İLE KARŞI KARŞIYAYIZ

Sadece Somun Ekmeğin azami satış fiyatını belirleyerek pahalılığı engelleyeceğini zanneden çağ dışı bir yönetim anlayışı ile ancak da bu kadar olur işte.

Çözüm sadece somun ekmeğe azami satış fiyatı belirlemek değil, temel tüketim maddelerinde azami kar marjı belirleyip buna binaen denetimleri yapmaktır.

Ayrıca yaşanan enflasyonun ana nedeni olan TL’ye yönelik hiçbir tartışma yürütmemek de sorunların devam etmesine neden olacaktır”

 

 

Diğer Haberler

Başa dön tuşu