KıbrısManşetSağlık

Barların cafe izni, meyhanelerin restoran izni var

Elinde bar ve cafe işletme izni ile bar ve restoran işletme izni bulunduran bir çok bar ile, elinde restoran işletme izni bulunduran bir çok meyhane, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi'nin belirttiği covid-19 tedbirleri çerçevesinde cafe ve restoran olarak faaliyete devam edeceklerini açıkladı

GIYNIK ÖZEL

Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin koronavirüs salgınına yönelik aldığı yeni tedbir kararları ciddi tartışmalara neden oldu. Meyhane, bar ve clubların faaliyeti durdurulurken, restoran ve cafelerin faaliyete devam edecek olması nedeniyle ciddi bir karmaşa ortaya çıktı.

Elinde bar ve cafe işletme izni ile bar ve restoran işletme izni bulunduran bir çok bar ile, elinde restoran işletme izni bulunduran bir çok meyhane, Bulaşıcı Hastalıklar Üst Komitesi’nin belirttiği covid-19 tedbirleri çerçevesinde cafe ve restoran olarak faaliyete devam edeceklerini açıkladı.

“KAPATACAĞINIZA DENETLEYİN”

Cafe izinli barlar ve restoran izinli meyhaneler de dün akşam itibariyle faaliyetlerini sürdürmeye devam ederken, İçişleri Bakanlığı bünyesinde kurulan İlçe Emniyet Kurulları tarafından ülke genelinde denetimlerin gerçekleştirilip gerçekleştirilmediğiyse merak konusu oldu. Vatandaşlar, faaliyetleri durdurmak yerine denetimlerin ve cezaların daha sıkı olması gerektiğini savunarak, kurunun yanında yaşın da yanmaması için kuralları uyanları cezalandırmak yerine kuralları uymayanları cezalandırmanın daha doğru olacağını savundu.

Diğer Haberler

Başa dön tuşu